Inainte sa te duci pentru o marire de sani, iata cateva lucruri de luat in considerare. Primul lucru de observat este daca chirurgul este specializat sau nu, daca are voie sa practice aceasta operatie. Pentru un astfel de chirurg, exista traininguri si examene orale si scrise pentru a primi certificarea. Acest lucru poate sa te te asigure de eficienta.

De aceea, este foarte important sa stii backgroundul chirurgului, cand esti sigura ca doctorul este certificat ,poti apela la serviciile lui. Este o buna idee sa faci putina cercetare. Incearca sa afli cei mai buni specialisti din zona pentru marirea de sani. Internetul iti ofera cele mai multe informatii, poti analiza costurile, rata de succes, efectele secundare ale procedurii. Documentarea este foarte importanta.

Un alt factor important de luat in considerare este marimea implanturilor. Depinde de multe lucrui precum marimea sanilor naturali, tipul de corp si preferintele de marimi. Toate trebuie sa fie foarte clare in minte inainte de a apela la chirurgia estetica. Asa vei fi mai sigura de rata de succes a implanturilor.

De obicei, exista doua tipuri de implanturi. Primul este implantul cu silicon si celalalt este salin. Primul consta intr-un gel de silicon care arata mult mai natural. Implantul cu solutie salina consta in apa sarata. Sunt sanse de deformare in acest caz de implant.

Implantul cu silicon s-a dovedit ca este mai sigur si mai natural. Ca rezultat, acest tip de implant este cel mai popular printre femeile care doresc marirea sanilor. Sunt multe optiuni pentru locul inciziei, poate fi in zona sfarcului, su sani, prin brat sau prin buric. Trebuie sa stii totusi si riscurile implicate, cat si faptul ca uneori rezultatele nu sunt asa cum doreai sa fie.

Analizeaza inainte sa faci un pas atat de important!