Beauty 2010

Frumusetea in primavara 2010 se refera la stralucirea naturala, sanatoasa alaturi de cateva elemente putin socante si nenaturale. Pielea este sanatoasa, radianta, simpla. Cel mai mult se poarta pleoapele colorate luminos in rozuri, galben si albastru! Pentru acest look, hidrateaza fata si aplica o pudra pentru ten pe baza de minerale. Adauga o atingere de gloss stralucitor, nud. La final, fardeaza-ti pleoapele in culori precum roz, galben sau albastru. Nu prea multa culoare, ea trebuie sa se estompeze intr-un look natural.

Trendul ochilor „de pisica” continua. Pentru acest look, curata si hidrateaza tenul. Aplica o pudra mata, usoara. Foloseste un ruj mat, natural, de asemenea, pe buze. Fii darnica insa cu dermatograful negru sau cu tus. Linia trasata poate fi subtire sau groasa, in functie de cat de dramatic vrei sa arati.

Toata lumea a vorbit si de sprancene. Amuzant este ca zeii fashionului nu s-au decis inca. Doua trenduri au iesit la lumina. Mai intai, trendul sprancenelor decolorate a devenit stylish.  Al doilea se refera la sprancenele dramatice. Cu siguranta insa, sprancenele joaca un rol foarte important in moda.

Accesoriile 2010

Accesoriile rock-and-roll – bratarile si bentitele sunt in. Colierele din lanturi, inele si bratari feminine sunt preferate daca sunt mari, voluminoase. Bijuteriile in 2010, sunt puternice, impresionante, dar trebuie sa le combini cu un look basic. Ce e prea mult, strica!