Ai nevoie de o pastila de calmare? Sexul poate fi ceea ce iti recomanda si doctorul. Sexul poate crea o stare instantanee de pace si serenitate, relaxand stresul de zi cu zi. Vezi cat de relaxant poate fi sexul pentru mintea, corpul si spiritul tau.

Cum gandesti sexul incepe din creier. Daca te simti sexi – este cel mai bun dar pe care ti-l poti oferi, pe langa faptul ca iti imbunatateste sistemul imunitar. Nu e nimic mai bun ca starea de bine in legatura cu corpul tau si cu simtul sexualitatii.

Sexul te face somnoroasa. Eliberarea sexuala pe care o ai dupa ce faci sex te ajuta sa dormi mai bine noaptea. Oxitocina eliberata de creier care apare in urma unui orgasm te va face sa adormi mai repede si mai usor. Daca adormi in timpul sexului…asta nu e ok.

Sexul te face sa te simti fericita. Poate nu fi o descoperire medicala miraculoasa, dar femeile fericite sunt adesea cele mai active sexual, ele sunt cele care sunt cel mai putin stresate. Asa ca fa sex, fii fericita. Fii fericita si fa sex.

Lipsa sexului duce la depresie. Pe de alta parte, lipsa lui poate duce la depresie si risc de sinucidere. Cei care au avut simptome de depresie se pare ca si-au ameliorat starea dupa masturbare.

Sexul te scapa de crampe. Sexul este cea mai buna cale de a scapa de crampele mensturale. Multe femei spun ca prin sex scapa de durere si de alte simptome legate de menstruatie.

Sexul ajuta si cu alte lucruri: ajuta in ameliorarea durerilor de spate si a infectiilor.

Foloseste-l sau il pierzi. Cand vine vorba de sex, mai ales sexul solo, oamenilor le e teama sa nu o faca prea frecvent. Ei cred ca prea mult provoaca dependenta, dar nu e adevarat. Daca o femeie imbatraneste si ajunge la menopauza, vaginul se atrofiaza daca nu e folosit.