colectia de genti_Louis_Vuitton 0

Michelle Williams este din nou pentru a doua oara modelul campaniei Louis Vuitton. De data aceasta, vedeta promovează gențile de mână ale etichetei de lux în noua campanie filmată de fotograful calificat Peter Lindbergh și stilistul Carine Roitfeld.

Deși acesta este primul rol important al talentatei actrițe”, ea reușește să întruchipeze spiritul brandului în fiecare dintre piesele noi, care gravitează în jurul a trei stiluri cheie: Capucines, Alma și o nouă versiune a Lockit.

colectia de genti_Louis_Vuitton 788 În conformitate cu brandul, “Michelle Williams este esența elegantă, încrezătoare în sine Parisienne”, în noua campaie de poșete Louis Vuiton pentru primăvara 2014. Într-adevăr, coafura minunată pixie, machiajul luminos creat de Stéphane Marais și pielea absolut fără cusur reușește să întruchipeze multe dintre caracteristicile acestei campanii.

colectia de genti_Louis_Vuitton 89

Noua campanie Louis Vuitton pentru primăvara 2014 va fi prezentată în reviste de modă, și aduce un amestec de de genți elegante, moderne în nuanțe atât estompate cât și vibrante pentru a satisface nevoile de flexibilitate și de stil. În timp ce gențile de mână fură lumina reflectoarelor în noua campanie, nu putem să nu observăm bijuteriile fascinante pe care vedeta le poartă, , în special brățara din aur alb cu diamante, care se potrivește frumos cu stilul actualizat al geanților de mână.

colectia de genti_Louis_Vuitton 1

colectia de genti_Louis_Vuitton 6

colectia de genti_Louis_Vuitton 23

colectia de genti_Louis_Vuitton