Campania 2014 pentru primăvara-vara 6

Noua fată superbă de la Mango, Daria Werbowy, face primii pași pentru colaborarea care îți taie respirația cu tinerescul brand spaniol Mango. Campania pentru primăvara/vara 2014 este adevărata dovadă a acestui lucru în echipă fiind fructuoasă și de neuitat!

Astfel, aici vine doar o altă colecție elegantă și impresionantă de la Mango , multe dintre piesele care vor apărea în scurt timp în dulapurile de zi cu zi a multor fete! Vibrațiile modei folosite aici sunt următoarea garanție a succesului.

Campania 2014 pentru primăvara-vara 3

Colecția de primăvară Mango începe ca o fantezie de culoare albă , compusă dintr-o cămașă albă drăguță, cu un guler arc , un sacou elegant alb, și pantaloni albi la fel de feminini și frumoși. Reducerile cu laser de lângă mini rochia albă și pantalonii cool largi pe picior, de asemenea, de un alb pur. Deci, la fel și opțiunile tricotate , tricourile, și alternativele frumoase semi-transparente.

Campania 2014 pentru primăvara-vara hhh

Și continuarea așteptată în acest sens este aspecul negru, cu unele forme interesante și trendy, cum ar fi jachete cu fermoar , pantaloni scurți negri , și salopetă uimitoare! Aspectele plisate delicate sunt, de asemenea, prezente cu următoarea rochie neagră.

Campania 2014 pentru primăvara-vara 2

Pentru look-ul mai tineresc, campania Mango primăvară/vară sugerează , de asemenea, un top cu text tipărit, care sunt decorate cu o nuanță gri și potrivite cu alb și pantaloni rupti. Volanele și fusta maxi ultra – feminină este de asemenea incluse în opțiuni. De asemenea, nu putem să nu vorbim de jacheta cu fermoar alb , tineresc.

Campania 2014 pentru primăvara-vara 1

Campania 2014 pentru primăvara-vara 2

Campania 2014 pentru primăvara-vara 3

Campania 2014 pentru primăvara-vara 6

Campania 2014 pentru primăvara-vara 78

Campania 2014 pentru primăvara-vara 677

Campania 2014 pentru primăvara-vara 777

Campania 2014 pentru primăvara-vara hhh

Campania 2014 pentru primăvara-vara