beneficii coaja de banana

Suna ciudat ciudat, nu? Dar de fapt nu e! Aceasta este, probabil, una dintre cele mai comune fructe găsite în India și care este o minune pentru sănătate. Dar, înainte de a arunca coaja de banană în coșul de gunoi, citi acest articol pentru a cunoaște beneficiile sale. Acesta vă va da rezultate uimitoare.

Banana este bogată în substanțe nutritive și carbohidrați. Pulpa este ridicată în vitamine B-6, B-12, magneziu și potasiu. Conținutul de zahăr este mai mare, atunci când coaja de banană devine neagră.

1. Dinți strălucitori:

Frecați coaja de banană zi cu zi timp de o săptămână pe dinți pentru aproximativ un minut. Acest lucru duce de fapt la albirea dinților, care poate costa o grămada de bani în alt mod.

2. Negi:

Coaja de banană ajută la eliminarea negilor și elimină apariția altora noi. Pentru aceasta, pur și simplu frecați coaja pe zona afectată sau legați coaja peste noapte. Aceasta este una dintre cele mai simple moduri de a folosi o coaja de banană pentru piele.

3. Coșuri:

Doar masați coaja de banană pe față și corp timp de 5 minute în fiecare zi pentru a vindeca coșurile. Rezultatele ar trebui să fie vizibile într-o săptămână. Păstrați aplicarea cojilor până când acneea dispare.

4. Riduri:

Coaja de banană ajută să vă păstrați pielea hidratată. Adaugă un gălbenuș de ou la piure de coajă de banană. Aplicați acest amestec pe față și lasă timp de 5 minute. Spălați după 5 min.

5. Psoriazis :

Doar aplică coaja pe psoriazis. Coaja de banană are proprietăți de hidratare și , de asemenea, reduce mâncărimea. Se va vindeca repede și puteți vedea rezultate notabile în cel mai scurt timp .

6. Pantofi , piele , bijuterii de argint :

Frecați coaja de banană pe orice pantofi , din piele , și pe argint pentru a le face strălucească instantaneu.

7. Protectie UV :

Coaja de banană ajută la protejarea ochilor de razele nocive UV . Asigurați-vă că lăsați coaja sub soare , înainte de frecare. De asemenea, este dovedit de a reduce riscul de cataracte .

Câteva sfaturi importante :

1 . Utilizați coaja de banană proaspătă pentru cele mai bune rezultate .

2 . Nu ține banana nedecojită pentru mult timp. Consumă imediat dupa peeling. De asemenea, coaja trebuie utilizată imediat .

3 . Depozitați bananele într-un loc răcoros , uscat și întotdeauna păstrați-o departe de căldură sau de lumina soarelui .

4 . Nu depozitați coaja de banană la frigider .

5 . Evitați aruncarea cojii de banană pe drumuri sau locuri publice. Utilizați containere sau salvați-o pentru scopuri mai bune.