next_costume de baie_2014_colectie2
O altă colecție de costume de baie uimitoare și cool este deja disponibilă pentru control în detaliu, după care am putea descoperi o lume intreagă copleșită cu o atmosferă însorită și caldă de vară și aproape de starea de spirit.

Următoarea colecție de costume de baie 2014 este cea mai bună poartă de acces pentru a scăpa de iernile geroase care ne înconjoară , și să ne imaginăm sezonul cald pe plaja plină de distracție , relaxare și lux . Superbul model lituanian  și dulce Edita Vilkeviciute este modelul campaniei.

next_costume de baie_2014_colectie

Discuta aceste opțiuni minunate de costume de baie mai mult în detaliu , putem începe cu un duo uimitor de triunghi de sus și de jos, ambele având unele detalii cu privire talie. Mergând mai departe cu alternativele , putem vorbi de asemenea despre bandeau elegant creat pe baza de piese albe și negre ,ornamentație cu mărgele sofisticate pentru un duo de corali , și unele florale albastre mici întâlnite anterior pe fundal alb .

next_costume de baie_2014_colectie4

Următoarea colecție de costume de baie 2014 aduce doar un alt gamă eficientă de opțiuni de costume de baie , care sunt mereu aici pentru a face aspectul perfect și strălucitor ca stelele ale zilei ! Pregătiți-vă cu arsenalul dvs. de vară și cu unul din costumele de baie prezente în colecția pentru vara 2014.

next_costume de baie_2014_colectie3