Sunt multe lucruri pe care le-am învățat de la serialul Totul despre sex, mai ales pentru că a fost difuzat la televizor în perioada în care eu abia învățam cam cum ar trebui să fie o femeie. Și principalele lucruri cu care am rămas sunt că dacă înțelegi moda atunci oricând vei arăta bine, cele mai bune prietene vor fi alături de tine indiferent de problemele pe care le ai și să ai încredere în tine.

carrie bradshow

Cred că v-ați dat seama deja că Carrie Bradshow nu a fost preferata mea. Și chiar dacă prietenele ei Chalotte, Samantha și Miranda oferă multe lecții despre viață, Carrie a avut foarte multă dreptate atunci când vine vorba despre dragoste. Deci iată câteva momente în care jurnalista iubitoare de pantofi a vorbit adevărul.

 

1.„Poate toți bărbații sunt droguri. Uneori te întristează și uneori, ca acum, te droghează”. Ce-i drept dragostea ne obligă să ne urcăm într-un montagne russe  care ne trece prin fericire, tristețe, angoasă, bucurie, acum ești în a nouălea cer, acum ești în al treilea cerc al iadului.

 

2.„Nu te poți opri să fii cine ești, doar pentru că îți este frică.”. Tu ești tu dintr-un motiv: ai ani de muncă, experiență și trăiri (vă amintiți de adolescență) în spate. O relație nu ar trebui să vă oprească să vă exprimați pe dumneavoastră ci ar trebui să vă susțină să deveniți cea mai bună persoană care ați putea fi.

 

3.„L-am iubit vreodată pe Big sau am fost dependentă de durere, de durerea splendidă de a vrea pe cineva care este atât de inaccesibil?”. Mda, cu toate am fost acolo.

 

4.„Poate greșelile noastre sunt cele care ne fac soarta”. Uneori e bine să greșim, pentru a putea învăța. În plus greșelile ne fac ceea ce suntem azi. Nu băgăm mâna în foc, nu pentru că ne-a spus mama când eram mici, ci pentru că ne-am ars la un moment dat.

dragoste

5.„Când bărbații fac gesturi grandioase, sunt în general, considerați romantici. Când femeile le fac, sunt considerate disperate ori psihotice”. Ne izbim foarte des de standardele duble. Într-adevăr, undeva de-a lungul istoriei s-a hotărât că bărbații trebuie să aleagă femeile și nu invers, pentru că este inacceptabil ca o femeie să curteze un bărbat.

 

6.„Ocazional o femeie se va rătăci puțin. Iar atunci când se întâmplă asta, trebuie să lase de o parte poate, ar trebui și cred că, să se întremeze și să meargă mai departe.” Dacă ne așezăm în fund și ne apucăm de plâns nu vom rezolva niciodată nimic.

 

7.„Când vine vorba de relații, poate toți trăim în case de sticlă și nu ar trebui să aruncăm cu pietre. Pentru că nu se știe niciodată”. E foarte ușor să arăți cu degetul. Nu se știe niciodată când vei fi în aceași situație și vei proceda la fel, chiar dacă din afară parte totul altfel.

 

8„Uneori nu ar trebui să te gândesști atât de mult. Dacă se simte bine, înseamnă că este. Fă-o!” Dragostea nu este îndeajuns întotdeauna. Însă atunci când plănuiești prea multe, ai prea multe așteptări și îți construiești idealuri riști să pierzi momente importante și să uiți că persoana de lângă tine are propriul pas. Așa că fă o pauză. Iar dacă după pauză totul e Ok, atunci continuă ceea ce făceai.

 

9.„Bărbații care arată foarte bine nu sunt buni în pat pentru că nu trebuie să fie.” Asta nu cred că are nevoie de comentarii.