„E un tip mișto la mine la muncă și m-aș cam cupla cu el. Problema e că, deși flirtăm de o lună, încă nu m-a invitat la o cafea așa că nu știu dacă îi place de mine sau e doar prietenos.”

Cred că trebuie, de la început, să facem diferența între ce vor bărbații de la o relație și ce vor de la o femeie. Mai mult decât atât, trebuie să luăm în considerare și ce vor bărbații în viața lor. Toate aceste trei subiecte sunt interconectate și doar atunci când reușești să le înțelegi pe toate trei vei reuși să-ți dai seama ce-l face pe un bărbat să aleagă o relație pe termen lung.

flirt-la-munca

În primul rând, caută interesele lui. Ce-i place să facă în viața de zi cu zi sau ce face în timpul liber, unde sau cu cine iese și așa mai departe. Când afli lucrurile acestea, încearcă să vezi lucrurile mai în profunzime. „Am bilete la Green Day!”. „Oau, pe bune? Îți place Green Day în mod special sau îți plac concertele?”. Dacă reușești să-l faci să vorbească despre pasiunea lui, veți reuși să petreceți cel puțin câteva ore vorbind. El va fi deosebit de încântat să îți vorbească despre pasiunile și interesele lui iar dacă reușești să-l faci să se deschidă față de tine (și ai grijă, un bărbat își reprimă sau își ascunde emoțiile foarte abil), vei reuși să intri în lumea lui. De fapt, el te va invita să intri, dacă îți exprimi interesul.

 

Dacă tipul tău simte că ești interesată pe bune de sentimentele și de pasiunile lui, va vrea să ai și tu parte de ele. Cu cât arați mai mult interes, cu atât el va fi mai dispus să își împărtășească experiențele, iar cu cât vă împărtășiți mai multe experiențe, legătura dintre voi va fi din ce în ce mai strânsă. Dar nu te lăsa prinsă în acest joc al pasiunilor. Aceasta este rețeta doar pentru o prietenie de durată, nu pentru o relație.

 

Sub masca pasiunilor se află emoțiile, cele care spun aproximativ totul despre bărbatul care-ți place. Încearcă să înțelegi motivațiile. În primul rând, bărbații sunt cuceritori. Vor să cucerească lumea, vor să simtă că au puterea sau că pot controla mai mult decât propria persoană. Dacă el „câștigă”, e fericit, dacă nu câștigă, e trist. Trebuie să vezi unde își canalizează energia și ce vrea să cucerească. Poate fi un meci, poate fi un cântec nou la chitară, poate ești chiar tu. Gândește-te că un bărbat are nevoie alături de o femeie care să aibă încredere în el și să-l vadă așa cum se vede el: ca pe cineva care și-a pus în gând să cucerească lumea, chiar și atunci când este înfrânt. Când el cucerește lumea, tu-i cucerești inima. Încet-încet, tu vei fi lumea lui iar el va vrea să te aibă alături pentru totdeauna.

Handsome man taking his girlfriend on bicycle rack

Sunt lucruri superficiale și lucruri profunde pe care un bărbat le vrea de la o femeie, însă ambele categorii sunt importante. Sexul, felul în care arați, felul în care te îmbraci, sunt lucruri superficiale, nu înseamnă o relație dar construiesc o relație. Lucrurile profunde constituie baza relației: respectul reciproc, sinceritatea, pasiunea unuia față de celălalt. Nu fi o pradă ușoară, dar nici nu face pe călugărița. Arată-i că ești dispusă să încercați ceva împreună. Apropiați-vă natural.