Petele inchise de sub ochi se referă în principal la cearcane. De asemenea, sunt cunoscute sub numele de inele întunecate sau umbre.

cearcane

Unele dintre cauzele principale din spatele formarii cearcanelor sunt ereditare, îmbătrânirea, uscăciunea pielii, plansul, ore in fata calculatorului, stresul mental sau fizic, lipsa de somn și a planului de dieta nesanatoasa. Atât bărbații, cât și femeile din diferite categorii de vârstă pot avea cearcane.

Castravetele este un astringent foarte bun și are proprietăți de iluminare a pielii, de asemenea. Pentru tratarea rapidă a cearcanelor, vă puteți baza întotdeauna pe castravete.

Luati un castravete proaspăt și taiati-l în felii groase și păstrați-le în frigider pentru o jumătate de oră. Acum, puneti feliile de castravete pe zona afectată a pielii pentru aproximativ zece minute. În cele din urmă se spală zona cu apă simplă. Acest remediu va avea un calmant și răcoritor asupra pielii. Un alt mod de a trata cearcanele este de a amesteca suc de castravete cu suc de lamaie in cantitati egale, apoi aplica-l cu ajutorul unui tampon de vată pe pielea afectata. Lasă timp de cincisprezece minute și apoi spălați-l cu apă. Urmați acest remediu pentru o săptămână, și în curând pungile ochilor și cearcanele vor dispărea.