O privire plictisitoare, obosita poate fi ușor transformat într-un lipsproaspătă, luminata cu ajutorul unui ruj. Acesta este motivul pentru care un ruj este un element de baza in geanta fiecarei femei.

Alegerea nuantei potrivite a rujului este o munca destul de obositoare. Multe femei se luptă din greu pentru a face rujul sa reziste pentru o perioadă mai lungă de timp. Dar cu puțină grijă în plus și efort, puteți obtine acest lucru cu ușurință.

Aici este un ghid pas cu pas despre cum puteți face rujul sa dureze mai mult.

Exfoliaza : Înainte de a aplica rujul pe buzele tale, trebuie sa exfoliezi buzele. Acest lucru poate fi realizat prin spălarea cu grijă cu o periuță de dinți umedă timp de câteva secunde . Acest truc simplu vă va ajuta să scapati de toate celulele uscate.

Hidrateaza : Cum buzele nu au glande sebacee și sudoripare au tendința de a se usca mai des. Pentru aplicarea perfectă a rujului, trebuie sa aveti buze hidratate. Pentru a face buzele hidratate , se aplică balsam de buze. Acest lucru va hidrata buzele și nu uitați să beți multă apă pe tot parcursul zilei .

Elimina excesul de uleiuri : Atunci când se aplică o crema hidratanta , avem de multe ori tendința de a aplica mai mult decât este necesar . În cazul în care crema hidratanta pe buzele tale este în exces, ia o hârtie subțire și ușor apasa usor pe buze.

Folosiți un creion de buze : Următorul pas este conturarea buzelor într-o formă perfectă , cu un creion de buze . Alege un creion de buze , care este usor mai deschis decat nuanta rujului. Linia trasata funcționează ca un strat de bază , care face ca rujul sa reziste mai mult.

Aplica rujul : Acum, ia rujul tau preferat si aplică-l pe buze cu ajutorul unei perii. Se crede că acest lucru ajuta culoarea sa reziste mai mult. Dupa aplicarea rujului trebuie să utilizați un strat foarte subțire de hârtie pentru a șterge produsul în exces .

Acum, ia niște pudra translucida si aplica pe buze pentru a sigila culoarea de ruj pe buzele tale în mod corespunzător . Acest truc simplu va ajuta rujul sa reziste mai mult timp.

În cele din urmă , trebuie să se aplice un ultim strat de ruj pe pudra translucida pentru a da o notă de finisare .