Parfumul, poate nu este o parte esențială din rutina ta de machiaj, dar paefumcu siguranta face o persoana sa se simta mai sexy, mai fericita și mai încrezătoare. Atât bărbații, cât și femeile au obiceiul de a cheltui o sumă bună de bani pe parfumuri. Ei bine, parfumurile sunt scumpe, dar de multe ori parfumul nu rămâne pentru o perioadă lungă de timp. Acesta este motivul pentru oamenii uita de trucuri pentru a păstra aroma parfumului lor preferat pentru cât mai mult posibil.

Iată câteva trucuri pentru a face parfumul tău sa dureze mai mult pe piele:

Aplicați parfum imediat după duș. Când faceti duș, porii corpului se deschid, datorita aburului. Deci , dacă se aplică parfumul imediat după ce ieși de la duș , porii vor absorbi mirosul mai bine și-l vor ajuta să dureze mai mult.

Parfumul rezista cel mai bine pe pielea hidratata. Deci , înainte de a aplica parfumul tău , asigurați-vă că pielea este foarte hidratata . Un strat rapid de lotiune hidratanta pe brațe și picioare , și apoi aplica parfumul tău . Acesta va permite într-adevăr cremei hidratante sa absoarba mirosul !

Evitati lotiunile de corp cu miros puternic. O crema hidratanta de corp , un parfum și sampon, toate pot fi amestecate între ele pe pielea ta . Aceasta este o mare greșeală care trebuie evitata cu orice preț . Prea multe arome care provin din corpul tau te va face sa mirosi ca un departament de parfum . Deci , atunci când se utilizezi o lotiune de corp, asigurați-vă că mirosul ei se potrivește cu cel al parfumului tau.

Nu freca incheieturile. După pulverizarea parfumului, mulți oameni au obiceiul de a freca incheieturile pentru a încălzi pielea sau răspândi mirosul . Actul de frecare descompune moleculele de parfum și , prin urmare, aroma parfumului se raspandeste in aer.

Oamenii aplică parfumuri pe anumite zone ale corpului lor , cum ar fi încheietura mâinii, in spatele urechii, intre sâni sau sub genunchi. Acestea sunt domeniile în care pulsul este mai puternic și căldura din aceste zone face o treabă excelentă în activarea parfumului. Aroma dureaza mai mult daca parfumul este aplicat pe aceste parti ale corpului, care rămân , în general, la calde.

Dacă chiar vrei parfumul tău să dureze un timp foarte lung, pulverizati putin parfum pe perie și rulați prin par. În acest fel , de fiecare dată când vă deplasați , va fi un parfum delicat în aer. Asigurați-vă că aplicati parfumul doar pe părul proaspăt spălat, altfel va dăuna la scalpului.

Când sunteți în căutarea unui parfum care sa dureze mai mult timp, alegeți un parfum care va avea notele de bază foarte puternice . Note , cum ar fi pin , patchouli , vanilie și mosc sunt fost cunoscute pentru a persista cel mai mult . Țineti minte asta !