Pistruii sunt o caracteristică cu care multe femei au o relație de frenkedragoste-ură. În timp ce unele le-ar putea considera dragute si aleg să le îmbrățișeze, altele vor sa le faca să dispară cât mai curând posibil. Dacă faceți parte din a doua categorie, am pregatit mai jos câteva remedii naturale cu care s-ar putea ajuta să obțineți rezultatele dorite ușor și ieftin.

În funcție de modul în care sunt perceputi pistrui pot fi o trăsătură adorabilă sau o sursa de nemultumire si chiar frustrare ușoară. Cauzată de un conglomerat de melatonină în anumite zone ale corpului, în principal pe fată, umeri si piept, pistrui au o puternică componentă genetică, ceea ce înseamnă că nu se pot face multe pentru a le preveni.

Cu toate acestea, deoarece expunerea la soare poate creste sansele de a dezvolta pistrui, ne putem proteja prin utilizarea de creme cu protecție solară de 30 + este măsura de protecție mai eficienta.

Deși, în ceea ce privește prevenirea lor optiunile noastre sunt oarecum limitate, atunci când vine vorba de a face pistruii mai puțin evidenti, avem mult mai multe alternative de unde putem alege. Prescriptiile pe baza de retinoizi, cremele care conțin hidrochinonă, peeling chimic sau chiar tratamente cu laser sunt unele dintre cele mai populare opțiuni disponibile, cu toate acestea, ele pot fi destul de costisitoare.

Remediile preparate in casa sunt mai rentabile decât opțiunile convenționale si aduc rezultate similare.