Pentru multi, câteva pete ușor colorate pot dansa pe obrajii lor, în pistruiiiiiiiiiitimp ce unele persoane cu pielea echitabilă ar putea petrece zile numărare cu pistrui de pe corpul lor. Ele nu sunt un indiciu că ceva este greșit sau o parte dintr-o tulburare – este pur și simplu o caracteristică genetică. Când doriți să vă ușurati de “puncte”, încercați să luati în considerare abordarea naturală de a folosi căi de atac pentru pistrui făcute acasă .

Iata cateva remedii naturale pentru pistrui:

Sucul de lamaie este o alegere destul de evidenta datorită proprietăților de albire naturale pe care le are . Utilizat în mod regulat ca un tratament la fața locului , sucul de lamaie poate îmbunătăți treptat modul în care pielea arată . Aplica sucul de lamaie pe fata. Un beneficiu suplimentar al tratamentului este o protecție naturală a pielii împotriva razelor UV . Cu toate acestea , expunerea la soare trebuie evitată imediat după tratament . De asemenea , deoarece sucul de lamaie tinde să fie destul de acid , cel mai bine este de a aplica o crema hidratanta la scurt timp după ce ați terminat tratamentul .

Hreanul este declarat a fi un alt remediu eficient pentru pistrui . În ciuda mirosului , hreanul a fost utilizat pentru a trata probleme ale pielii , cum ar fi petele maro și pistruii pentru o lungă perioadă de timp . Se amestecă 1 lingurita de hrean ras cu o lingurita de sfeclă și se adaugă apă minerală suficient pentru a face o pastă groasă . Lăsați amestecul pe piele timp de 30 de minute si clatiti cu apa rece , asigurându-vă că utilizati acest tratament de trei ori pe săptămână .

Smantana este un alt remediu surprinzător pentru pistrui. Smantana conține acid lactic, care se oferă un peeling bland fără a provoca iritarea pielii. Aplicați un strat destul de gros pe zona și lăsați-l pe piele timp de aproximativ o jumătate de oră, apoi scoateți-l cu un prosop de hârtie. Aplica o crema hidratanta usoara după aceea.

Un tratament facial de casă făcut din praf de turmeric, iaurt și un gram făină este o alegere bună in lupta cu pistruii.

Mierea poate fi benefica pentru o mulțime de probleme ale pielii datorită proprietăților sale minunate. Fiind un remediu natural, mierea contine, de asemenea, antioxidanti care protejeaza pielea ceea ce face moale și sănătoasa. Mierea nepasteurizata amestecata cu coacăze roșii ar putea face pistruii mai puțin evident, dacă este folosit în mod regulat.