Păstrează tenul curat si sănătos cu metode ecologice , care nu va vor goli remedbuzunarul sau pune în pericol starea fără pată a pielii .Cele mai bune tratamente  peste noapte pentru cosuri prezentate mai jos vă oferă șansa de a revolutiona rutina de îngrijire a pielii și de a folosi metode eco-friendly în corpul tău și de îngrijire a pielii. Descoperiți efectul miraculos al acestor ingrediente bine-cunoscute pentru acnee .

Acestea sunt cateva dintre remediile de infrumusetare dezvoltate de cosmeticienii pasionati de tratamente de îngrijire a pielii de casă .

Sucul de lamaie – ar putea părea un ingredient destul de dur  datorită conținutului său ridicat de acid . Cu toate acestea , se pare că , folosind suc de lamaie pentru a trata cosurile  facem apel la efectul magic al acidului citric , care are efect anti – bacterian, perfect pentru a reduce umflarea și roșeața. Extrage sucul de la o lamaie , apoi tamponeaza zonele afectate. Acest lucru este într-adevăr unul dintre tratamentele care vă vor ajuta să păstrați substanțe chimice la o distanță moderata.

Aspirina – ar putea sa nu fie o metoda naturala, cu toate acestea , ea te poate ajuta să rezolvi problemele legate de cosuri. Acidul beta hidroxi poate face minuni datorita proprietatilor anti-inflamatorii și anti – bacteriene care va desfunda cu siguranta porii si va ajuta pielea pentru a elimina toate substanțele dăunătoare . Acest lucru este într-adevăr unul dintre tratamentele rapide care vă vor ajuta să păstrați substanțele chimice la o distanță moderata.

Sucul de caise – Sucurile de fructe naturale sunt unele dintre cei mai puternici anti-oxidanti utilizati în îngrijirea pielii. În scopul de a scăpa de cosurile inestetice, extrage sucul de la o caisa medie si tamponeaza zona afectata. Acest remediu rapid pentru cosuri vă va scuti de asemenea, de durere, precum si de roseata alăturată inflamației. Mai mult decât atât, se poate, de asemenea, exclude posibilitatea de a se forma cicatrici.