II plac, ok? Dar tot el spune ca sunt unele lucruri care trebuie si altele care nu trebuie facute.

El e acolo pentru a face sex. Motivul numarul 1 pentru care baietii au one-night stand? Vor sa faca sex. Asa ca uita de ideea ca vrei sa te folosesti de sex ca de o tactica rapida pentru a-l face pe tip sa se indragosteasca de tine. Nu ca nu exista sansa asta, dar sexul conteaza mult mai putin decat chimia ta generala, decat karma ta. Exista un adevar murdar pe care orice fata trebuie sa-l stie: ar putea sa se prefaca doar pentru a incheia „afacerea”.

Nu, nu se gandeste ca esti o usuratica. Sunt multi tipi care ajung sa se casatoareasca cu fetele cu care s-au culcat din prima noapte. Altii asa si-au inceput relatii serioase. Si nu glumesc. Barbatii adevarati chiar nu au preconceptia ca daca te culci cu ei din prima inseamna ca esti o usuratica. Din contra, daca si sexul e bun, de ce sa astepti? Poate daca astepti prea mult, ati avea dezamagirea sa nu va potriviti sexual. Ar fi pacat de timp.

Are nevoie sa ii vorbesti. Abia iti stie numele, asa ca e total nestiutor despre ceea ce iti place tie si ce te excita. Asa ca gaseste o modalitate sexi de a-i spune. In loc sa faceti sex prea detasat, sec, banal si fara sa simti mari placeri, mai bine comunicati, alegeti un limbaj potrivit voua si duceti-va in al noualea cer. A doua zi veti pleca precum doi adulti care au facut ceea ce au vrut si le-a placut – cum poate sa fie asta un lucru rau?