Jocul erotic este cheia catre orgasmul unei femei. Si stim ca jocul trebuie sa se desfasoare pe intreg trupul nostru, dar care sunt zonele cele mai erogene ale unei femei?

Picioarele. Masarea si framantarea incheieturilor, a degetelor si a talpilor permit transferul de energie si sporesc placerea.

Clitorisul si vaginul. Sunt doua puncte ale placerii cu o eficienta senzitiva foarte mare. Atingerea lor, diferita ca intensitate in functie de dorintele fiecarei femei, creeaza o placere intensa. In cazul multor femei, stimularea lor provoaca orgasmul.

Buricul. Pentru unele femei, reprezinta un punct de excitatie maxima, in timp ce pe altele le irita. In cazul in care esti adepta, iata un mic truc: o picatura de miere pe care partenelul o poate gusta.

Sanii si sfarcurile. Pentru foarte multe femei, acestea sunt puncte de excitatie maxima, care provoaca rapid orgasmul. Sanii pot fi mangaiati, sarutati ori palpati, iar mameloanele reprezinta punctul de excitatie maxima. In cazul frigiditatii, palparea lor cu buzele si cu limba sau, masarea usoara a mamelonului intre degete, stimuleaza centrii placerii din creier, inducand rapid orgasmul.

Buzele. Reprezinta unul dintre cele mai fierbinti puncte de stimulare erotica. Dorinta unui contact al buzelor este unul dintre instinctele noastre primare. Sarutarile usoare sau cele cu limba stimuleaza la maxim organismul.

Pleoapele. Pielea lor este deosebit de fina si receptiva la excitatii. Sarutarile usoare, aproape ca o adiere de abur, sunt un stimul deosebit pentru simturi.

Tamplele si fruntea. Cel mai bun start pentru o noapte de dragoste il reprezinta mangaierea fruntii, pornind de la mijloc spre tample. Este un excelent mijloc de relaxare.

Urechile si lobul urechii. Urechea este prevazuta cu terminatii nervoase conectate direct cu centri placerii din creier. Sarutarile si soaptele sunt un stimulent de exceptie.

Gatul si clavicula. Sarutarile aplicate pe gat sau palparea scobiturii claviculei stimuleaza excitatia. Pielea se inroseste (sub ea, sangele pulseaza energic in artera carotida), iar stimulii erotici coboara pana in abdomen, excitand hormonii sexuali.

Incheietura mainii. La doua degete sub cutele produse de incheietura mainilor spre palma, se pare ca se afla cele mai importante puncte pentru stimularea iubirii, care, daca sunt masate cateva minute cu buricele degetelor mari, sporesc uimitor apetitul sexual.