Este incitant si totusi, ciudat – descoperi un trup noi, iar el nu are idee ce iti place tie. Pentru a face din prima „lipeala” una care se merita amintita, urmeaza aceste simple reguli.

Daca te intalnesti cu un tip si ti se pare ca totul devine foarte fierbinte, cu siguranta va ganditi amandoi la sex din zece in zece minute. Chiar daca pare prea rapida treaba, este bine ca daca sexul nu merge, vei putea sa te limitezi la o relatie strict amicala.

Nu sari peste etape. Daca va ganditi prea mult la noaptea fierbinte ce se anunta, sunteti tentati sa sariti peste preludiu si sa devina totul mecanic. Pe bune, prima noapte amoroasa ar trebui sa fie cat mai lunga, in care sa va cunoasteti si sa va dati atentie unul altuia, pentru a vedea ce merge si ce nu.

Asa ca incinge lucrurile si mentine-le asa. Bucura-te de preludiu. In timp ce mainile lui cauta locuri de joaca, fie este prea indraznet, fie tinde sa treaca la actul in sine, asa ca ia-l de incheieturi  si tine-l strans. Apoi da-i un sarut puternic si lung.

Constientizeaza momentele ciudate. Desigur ca noi vrem sa fim dive in toata regula si atunci cand apare un moment stanjenitor sau ciudat, il ignoram si ne rugam ca si kama sutra sa ne ajute. Dar lucrurile ar merge mult mai bine daca faci opusul. Sa fii cu cineva nou este stresant incat sa iti faci griji ce va crede despre trupul sau sau despre ce faci in pat. Dar este mai bine sa fiti amandoi jucausi, veseli, si sa aveti simtul umorului. In felul acesta, cu un zambet treceti mult mai bine peste jena.

Spune ceva frumos. Este un mit faptul ca baietii se gandesc numai la propria placere. De fapt, conteaza pentru majoritatea dintre ei, ca partenera sa se simta bine. Asta ii si starneste. Si de vreme ce esti noua pentru el, nu va sti cum sa te ia, asa ca spune-i. Comunicati. Spune-i ce iti place si ce nu, dar usor.

Abtine-te de la mari acrobatii! Poate simti nevoia sa ii arati trucurile sexuale salbatice, dar pentru prima noapte, abtine-te. Nu e momentul, pur si simplu. Simtiti-va bine in pozitiile cele mai comode.