Indiferent ca au fost unii care au crezut ca relatia lor nu va tine sau altii care au spus ca ultima cearta va duce la o despartire, este un bun moment pentru a revedea ce ne-a invatat acest cuplu despre dragoste.

1. Ati vazut barba lui Brad în ultima vreme? Atunci când un tip are păr facial care zgarie, cu siguranţă că nu prea te mai atrage.

2. În cazul în care dadacele hranesc copiii, nu uitaţi să-apucati un sandwich pentru tine. Asta se numeste ca dragostea trece prin stomac.

3. Nu contează cât de adorabil şi ciudat sunt numiti copiii tăi sunt, cresterea unui copil cu un nume ciudat ar putea sa aiba consecinte urate. Intreaba-i pe Jon şi Kate Gosselin.

4. O lume mai bună începe în dormitor, stim asta prea bine, asa ca in timp ce aplaudam eforturile sale de menţinere a păcii, probabil că nu ar strica daca Angelina si-ar petrece mai putin timp in Cambodgia şi mai mult timp in pat cu Brad.

5. Fostii niciodata nu pleaca, fie ca acestea influenţeaza modul în care te comporti în relaţia ta curentă … fie ca le vezi holbandu-te la tine de langa raft, cand iti cumperi un pachet de gume.

6. Opusurile se atrag dar tipul care s-a casatorit cu „papusa Americii” si cu bisexuala care a purtat un flacon cu sangele sotului sau la gat probabil nu va observa chiar tot, la un moment dat.

7. Chiar daca nu vrei sa te insori, ca barbat, pana cand cuplurile de gay vor putea sa faca asta – cum a spus si Brad – este de obicei un semn rau cand mama copiilor tai spune reporterilor ca nu cred in „fidelitatea este esentiala intr-o relatie”.

8. Ar trebui sa porti intreaga conversatie despre cati copii vrei sa ai, inainte de a avea copii.

9. Sa te cuplezi cu un barbat insurat rareori se termina bine – chiar daca esti Angelina Jolie.