Studiile recente arata ca trebuie putina intelepciune in ale relatiilor sau mai bine zis, in ale intalnirilor.Iata cateva mituri si doza lor de adevar.

Mit: Cand te pregatesti sa iesi la o intalnire sau o petrecere, imbraca o tinuta foarte decoltata – barbatii plac femeile care arata foarte multa piele.

Adevarul: Un studiu publicat in strainatate arata ca pentru baieti, ar trebui sa arati 40% din piele, adica un top mulat si o fusta mini nu te fac seducatoare, ci vulgara.

Mit: Daca iti place de un tip, fa tu primul pas.

Adevarul: Zambeste-i, apoi asteapta sa vina la tine. Persoana care face prima miscare de obicei ajunge sa sufere mai mult, pare-se.

Mit: In timp ce vorbesti cu el la o intalnire, concenteaza-te pe interesele comune.

Adevar: Sa discutati despre lucruri in comun va va face sa va simtiti conectati. Totodata, faceti schimb de experiente personale. Potrivit expertilor, lucrurile noi si incitante cresc dopamina din corpuri, ceea ce ajuta la dezvoltarea interesului si a pasiunii.

Mit: Primul lucru care ii fura atentia baietilor sunt ochii.

Adevarul: 62% dintre baieti observa un trup sexi. Doar 27 % sunt sedusi de privire.

Mit:nu vorbi prea mult despre tine la o intalnire pentru ca vei parea narcisista. In schimb, pune-i multe intrebari.

Adevarul: Ar trebui sa arati un interes sincer asupra lui. Dar este esential, de asemenea, sa te referi la tine in timpul conversatiei. Barbatii plac femeile care folosesc  cuvantul „eu” in dialog, potrivit unui studiu publicat in strainatate. Cercetatorii cred ca asta implica intimitate si apropiere din partea femeilor.