Rochii banchet, care mai de care mai frumoase, costume la patru ace si multa distractie. Ce este mai exact un banchet si care sunt tendintele in 2020?

Banchetele sunt un motiv de bucurie si nostalgie pentru elevii care termina clasa a VIII-a sau a XII- a. Este un bal sau o petrecere formala pentru a sarbatori sfarsitul unei etape scolare importante, inainte de intrarea la liceu, respectiv la facultate. Mai nou si elevii de la clasa a IV-a organizeaza banchete la despartirea de doamna invatatoare.

Dar banchetele de clasa a VIII-a si a XII- a sunt cele mai importante. Deja tinerii au o anumita varsta, stiu cam in ce directie vor sa se indrepte cu studiile si sunt suficient de mari incat sa poate lua mai multe decizii singure, inclusiv in ceea ce priveste tinuta pentru banchet.

Petrecerea este una speciala, iar fetele si baietii se imbraca foarte elegant. Unii isi pecetluiesc acum prietenii de o viata, altii sunt tristi ca se despart de pe bancile scolii. Uneori se aprins scantei si se leaga relatii frumoase de iubire in cadrul banchetelor. Fetele sunt minunate in rochiile lor elegante de printese, iar baietii imbraca niste costume impecabile, cu papion sau cravata.

Cand au loc banchetele?

In general, banchetele se organizeaza in lunile iunie si iulie, atunci cand este sfarsitul cursurilor gimnaziale sau de liceu. De obicei, petrecerile au loc inaintea examenelor finale, pentru ca toata lumea sa se poate distra fara a se gandi la rezultatele obtinute. Ideea este sa te distrezi cu prietenii de la scoala si sa impartasesti cu colegii experientele prin care ati trecut in timpul scolii.

Unele scoli organizeaza banchete de lux in hoteluri sau restaurante de 3 – 4 stele. Altii se multumesc cu o petrecere in sala de festivitati. Scoala poate organiza banchetul pe toate clasele terminale sau fiecare clasa isi poate stabili propriile reguli de organizare. Cert este ca fetele petrec mult timp in alegerea celor mai frumoase rochii banchet, iar baietii se aranjeaza pentru a fi la inaltimea evenimentului.

Banchetele au loc de obicei seara, ceea ce permite adoptarea unor tinute formale extrem de elegante. De la banchet nu lipseste mancarea buna, o locatie speciala, muzica, dansul, baloanele si profesorii.

Tinerilor le place sa se imbrace frumos la banchet. Multi adolescenti renunta la uniforma sau culorile formale cu care veneau la scoala, pentru a imbraca tinute extrem de rafinate. Fetele aleg rochii banchet lungi sau scurte, cu tocuri inalte. Baietii care sunt de obicei vazut in blugi, imbraca un costum cu cravata si pantofi eleganti.  

Cauta hainele de care ai nevoie pentru un bachet reusit pe siteul nostru http://www.haineintrend.com