Sunt anumite lucruri pe care nu trebuie sa le facem cand vine vorba de amorul in dormitor. Autoarea cartii „Sex with your Ex and 69 Other Things You Should Never Do Again…Plus a Few That You Should”, Dr. Yvonne Fulbright se refera la anumite lucruri care impiedica o viata sexuala sanatoasa si relaxata, precum cele ce urmeaza.

Niciodata sa nu numesti un tip de orgasm – acorda-ti Orgasmul. In loc sa incerci sa ai un orgasm clitoridian, al punctului G, amestecat sau altele, uita de etichete si poseda-l pe al tau. Nu te gandi la un anumit tip, dar concentreaza-te pe intregul tau corp, cu predilectie pe o anumita zona fierbinte. Orgasmul nu este un scop, ci un bonus.

Nu vorbi niciodata de relatiile sexuale trecute. Nu adauga stress in romanta pe care o traiesti, vorbind de vremurile bune sau rele din trecutul tau. Concentreaza-te pe prezent.

Nu lasa sexul sa devina rutina. E bine sa intri intr-o anumita rutina pentru a fi sigura ca se va intampla si sexul, dar nu lasa sexul sa devina rutina. Pastreaza lucrurile noi si fresh.

Nu sta tolanita doar, in pat. O mare plangere pe care o auzim atat de la barbati, cat si de la femei, este faptul ca iubita/iubitul sta degeaba in timpul sexului. Majoritatea oamenilor place un partener activ, care raspunde la actiune.

Nu te muta niciodata iar cu el sau sa te recasatoresti, daca prima oara nu a mers. Poate va iubiti, dar daca nu a mers prima oara, nu va merge nici a doua oara.

Nu bea mai mult de 1-2 pahare de alcool. Desi alcoolul are de-a face si cu increderea sexuala si libidoul, pastreaza-l la minim. Altfel, pot aparea dificultati de erectie sau de lipsa lubrefierii la femei.

Nu face dus inainte de sex. Contrar credintei populare, dusul nu este un mod sanatos si sigur de a iti curata vaginul. Prin dus, balanta chimica a florei vaginale se pierde, crescand sansele de a dezvolta boli inflamatorii pelviene sau alte probleme de sanatate. Lasa-ti vaginul sa se curete singur si ocupa-te de alte activitati pre-sexuale.

Nu incerca pozitii kamasutra daca nu esti flexibila. Ramai la pozitii confortabile pentru tine.

Nu asculta pe nimeni care iti distruge sinele sexual. Exista vreun tip care iti sugereaza sa-ti pui implanturi de san? Este vreo tipa care rade de marimea penisului? In orice caz, ignora criticile sau ataca, in cel mai rau caz.