In acest post vom face o trecere in revista a celor mai bune trucuri pentru a economisi mai mult spatiu in dulap.

Adevarul este ca atunci cand vine vorba de calatorii, unul din aspectele fundamentale este posibilitatea de a lua tot ceea ce este necesar pentru calatorie, ceea ce este cu siguranta o provocare. Dar cu ajutorul unor saci de vidat poti evonomisi spatiu atat in dulap cat si in valiza.

Saci de vidat pentru depozitarea obiectelor voluminoase

Acesti saci de vidat sunt solutia pentru depozitarea unor haine voluminoase, daca nu intentionati sa le folositi sau calatoriti. Sacii vidati pastreaza materialele in conditii de siguranta si fara microbi, cum ar fi mucegaiul si bacteriile, deoarece absenta aerului nu le permite sa se reproduca si sa se raspandeasca prin fibre. De asemenea, va permite sa impachetati o cantitate mai mare de haine intr-un spatiu mai mic, deoarece vidul aspira tot aerul blocat intre firele de fibre si se micsoreaza dimensiunile paturilor, camasilor, prosoapelor si oricarui alt material pe baza de fibre.

Saci de vidat in calatorie

Sacii vidati va permit sa impachetati mai multe haine in valiza dvs. in timp ce mergeti intr-o calatorie pentru a face lucrurile mai mici pentru a le transporta mai usor.

Destul de mari pentru a pastra paturile, pantalonii, puloverele si hainele, acesti saci de vidat se gasesc in diverse marimi si sunt fabricati din materiale de inalta calitate. Fiecare sac de vidat vine cu un sigiliu unic dublu cu fermoar pentru a va mentine hainele inchise strans si in siguranta.

Nu numai atat, acesti saci de vidat sunt construiti pentru a va mentine hainele fara acarieni, praf, apa, mucegai si mirosuri.