ulei macese

Folosirea produselor naturale de este o necesitate, mai ales daca va ganditi la toate substantele chimice care intra in toate cremele zilnice si corporale si produsele de machiaj. De aceea vrem sa va spunem mai multe despre un produs care face miracole pe par si piele: uleiul organic de macese. Se face cu un singur ingredient, ulei de bursuc si nu are umpluturi, parabeni, substante chimice, ingrediente artificiale sau conservanti.

Ingrijirea pielii: acest ulei uimitor este bogat in vitamina A si acizi grasi esentiali, cum ar fi acidul linoleic (sau omega-6), care este foarte eficient in combaterea vergeturilor, ridurilor, acneei, hiperpigmentarii, arsurilor si cicatricilor; Deoarece are proprietati hidratante, va fi un mare ajutor in procesul de vindecare. Utilizati-l pe coatele dvs. uscate, genunchi, buze crapate, cuticule, calcaie, ca un hidratant perfect pentru piele. Pur si simplu pulverizati putin ulei de macese amestecat cu apa pe piele pentru a-l rehidrata si veti simti diferenta, mai ales in timpul verii.

Ingrijirea parului: daca parul este uscat si nu mai are acea stralucire, folositi uleiul de trndafiri bogat in vitamine si acest lucru il face ideal pentru a revigora si a aduce inapoi stralucirea parului pe care toate femeile o cauta. De asemenea, ajuta la eliminarea matreatei si alte afectiuni ale scalpului. Pur si simplu, masati-l in scalp si par, lasati-l timp 30 de minute, apoi samponati si clatiti.

Arsuri: daca suferiti de arsuri solare, aplicati ulei de macese in zona respectiva si simtiti imediat efectul de calmare. Acest ulei organic va ajuta cu procesul de vindecare si va reduce inflamatia.

Unghii fragile: multe femei au probleme cu cuticulele si au, de asemenea, unghii fragile. Uleiul de macese le poate hrani si hidrata pe amandoua, facandu-le mai puternice si mai sanatoase. Masati-va unghiile in fiecare seara, timp de o saptamana, cu ulei de macese inainte de a merge la culcare.