Sexul implica doi oameni care sunt foarte apropiati unul de altul. Este o experienta amuzanta, fizica si personala. Este un trend acum cand nu mai e timp prea mult de petrecut in cuplu, ca partenerii sa faca sex la telefon.

Daca ai fost vreodata departe de iubitul tau pentru ceva timp, daca calatoresti mult in scopurile jobului, vei intelege cat de mult iti lipseste sexul. Din pacate, cuplurile sunt nevoite sa stea separat pentru perioade lungi de timp. Indiferent de motivul acestei departari, nu exista motiv sa nu puteti fi intimi.

Sexul la telefon este sanatos si amuzant. Daca trebuie sa fii departe de iubitul tau, trebuie sa mentineti acea legatura speciala. Aminteste-ti ca multe dintre dorintele umane vin din ganduri. Sexul este partial despre aspectul fizic. Daca auzi vocea celui iubit, proceseaza gandurile si dorintele, cand vorbeste cu tine, afla ce isi doreste si simte-i dorinta. Este ceva ce se stabileste printr-o legatura moderna a tehnologiei, din pacate.

Doar pentru ca partenerul tau este in alt oras, nu este un motiv sa lasati viata sexuala sa cada in abisuri. Doar pentru ca apelati la sexul la telefon, cand aveti nevoie, nu inseamna ca spuneti adio vietii sexuale reale. Este doar un lucru temporar si amuzant.

Tehnologia moderna este un lucru minunat daca o folosesti cum trebuie. Nu este motiv de panica daca faceti sex la telefon, poate este un lucru care mentine relatiile la distanta vii.

Inainte sa faceti sex la telefon, iata cateva sfaturi. Daca vrei preludiu pentru sexul regulat, ai nevoie de preludiu si pentru acest tip de sex. Nu poti seta o data si o ora, sa suni si sa incepeti. Fiecare persoana trebuie sa fie in atitudinea potrivita. Pregatiti-va pentru un dirty talk amuzant.

Spuneti-va unul fiecaruia fanteziile, asigurati-va ca este totul foarte confortabil. Elementul fizic nu trebuie sa lipseasca daca mintea vrea sa se joace. Pana la urma, stii cum sa te masturbezi si asa face si partenerul tau. Sexul la telefon este un substitut minunat pentru cei care nu-si pot impartasi dragostea fizic ,pentru o perioada de timp limitata.