Sezonul rece a început de curând.. Iar garderoba te anunță că ar fi cazul să faci o nouă sesiune de shopping. Moda se schimbă extrem de repede, iar dacă ești  o adevărată fashionistă vei dori cu siguranță să te încadrezi în noile tendințe. Pentru a afla cele ultimile informații legate de fashion, poți accesa un site de modă care să conțină tot ceea ce te interesează. De la mici sfaturi de combinații de haine pe care le-ai putea încerca toamna aceasta, până la prezentarea noilor creații ale designerilor celebrii. 

Copyright © 2013 infinitas.  Article Photo for Denim Jeans Observer www.denimjeansobserver.com All brands, product names, corresponding products, supplementary materials, graphic or photographic images, licenses, registered trademarks, trademarks and service marks are the property of their respective owners.

Un site de modă poate deveni cel mai bun sfătuitor în materie de haine. Dacă nu știi cu ce să te îmbraci în prima zi de facultate, nu îți face griji. Poți afla cum să porți un outfit trăznet, care să te reprezinte și să adune multe aprecieri. Majoritatea fetelor atunci când deschid dulapul, deși e plin, spun că nu au cu ce se îmbrăca. Senzația asta apare în majoritatea cazurilor atunci când nu știi ce combinații să faci. Specialișii în modă însă îți pot da anumite ponturi despre cum să accesorizezi o ținută pentru a avea un efect ”wow”, ce pantofi să porți la o rochie sau care este trendul în materie de cizme. Aceste detalii fac diferența unei ținute, iar un site de modă complex îți va da toate răspunsurile pe care le cauți.

Așadar, adaugă în toamna această garderobei tae câteva piese vestimentare care vor face cu siguranță senzație. Dacă încă nu știi noile tendințe, vei găsi pe cel mai interesant site de modă, articole care îți vor prezenta elementele must-have în acest sezon. Dacă până acum aveai senzația că în haine groase nu poți fi chic.. vei observa că poți atrage priviri îmbrăcată și așa. Important este să porți ceea ce te reprezintă, culorile în tendințe și stilul care te-a ”consacrat” până acum. Dacă ai obișnuit pe cei din jurul tău cu un stil clasic, nu încerca să mergi pe altceva decât dacă vrei o schimbare ”wow”.

fashionista

Cei mai cunoscuți creatori de modă își vor prezenta viziunea lor în legătură cu elementele ce ar trebui să își facă loc în garderoba ta în sezonul toamnă-iarnă. Urmărește articolele de pe un site de modă care îți va prezenta cele mai interesante creații ale designerilor. Vei vedea apariții inedite ale modelelor pe catwalk, care îți vor atrage atenți în mod special. Deși acestea pot părea deseori extravagante, cine știe.. poate vei adopta și tu o anumită combinație îndrăzneață care ți-a făcut cu ochiul.

Și cum puloverele, cardiganele și hanoracele sunt cele mai întâlnite în acest anotimp, vei afla de la renumitul site de modă, pentru ce modele să optezi anul acesta. Ei bine, uite aici câteva ponturi:

fashion fall

  • pulovere scurte – sunt destul de călduroase, deși la prima vedere nu îți lasă impresia asta; combină-le cu fuste midi sau maxi dintr-un material gros.
  • puloverul-maletă – aceste puloverele se potrivesc absolut oricărei femei și se potrivesc cu mai multe articole vestimentare.
  • pulovere tricotate – puloverele cu ornamente deosebite, sunt piesele must-have ale sezonului rece.
  • pulovere oversize – aceste pulovere voluminose sunt în topul alegerilor fashionistelor, potrivindu-se perfect femeilor fie mai slăbuțe, fie mai plinuțe.