Orice femeie trebuie să aibă un ritual fashion. Ce înseamnă mai exact asta? Informarea asupra celor mai noi tendințe ale anului. Dacă vrei să fii în trend în 2016 fă-ți un obicei din a te sfătui cu un fashiondex. Te va învăța cum să te îmbraci indiferent de situație, să fii stăpână pe gusturile tale și să faci shopping de calitate. A fi la modă nu ți se va mai părea ceva atât de imposibil după ce te vei consulta cu cel mai bun site fashion. Și nu doar orice femeie trebuie să se intereseze despre noile apariții din lumea modei, ci și bărbații.. Pentru că întotdeauna un bărbat admirat, va fi unul bine îmbrăcat.

fashion couple

Prima impresie întotdeauna contează, deși avem senzația că ar putea fi schimbată pe parcurs. La o primă întâlnire cu o persoană necunoscută, deobicei o analizezi din cap până în picioare. De la cât de făcuți sunt pantofi până la cât de bine îi stă părul, toate micile detalii contează. Așa că am putea bine pune în practică zicala: ”Haina face pe om!” Într-adevăr atunci când vezi o persoană stilată cu o ținută deosebită, îți va atrage atenția în mod deosebit. Vestimentația este cel mai bun limbaj non-verbal. La o primă întâlnire hainele tale pot comunica și transmite foarte mult, ba chiar să vorbească despre personalitatea ta. Poți învăța cum să îți creezi un stil vestimentar cu ajutorul unui fashiondex. Vei prinde câteva idei despre cum ar trebui să te îmbraci la primele întâlniri în așa fel încât ținuta să impresioneze. Pe lângă felul de a fi, modul de a vorbi și outfitul conturează o persoană. Atunci când mergi pe stradă cu o persoană bine-îmbrăcată la dreapta ta, cu siguranță te vei simți foarte bine. Și asta se întâmplă atât în cazul bărbaților, cât și a femeilor.

fashion woman

Răsfoiește un fashiondex care să îți ofere tot ce ai nevoie să știi în materie de modă. Dacă ești în pană de idei, un site de modă îți poate fi cea mai bună sursă de inspirație. Fotografii cu dive fashion sau celebrități îți pot fi model în alegerile vestimentației tale. De asemenea poți ”verifica” ultimile creații ale designerilor internaționali. Nici nu știi cum poți afla de cele mai noi apariții a marilor branduri. Vei afla în ce locuri să mergi pentru ați face cumpărăturile. Asta pentru că vei ști cu ajutorul unui fashiondex exact ce piese vestimentare trebuie să își facă loc în dulapul tău în 2016.

Dacă ai în viitorul apropiat o primă întâlnire, nu dispera. Mai ales femeile stau ore întregi în fața dulapului înainte de ieși în oraș. Poți citi articole din fashiondex care să îți ofere câteva tipsuri despre cum să atragi atenția în mod pozitiv celor din jur. Indiferent dacă te întâlnești cu o persoană de sex opus sau nu, o primă impresie pe care i-o lași trebuie în primul rând să te reprezinte. Nu încerca să îmbraci altceva decât ceea ce se încadrează în stilul tău vestimentar. Ar fi ciudat dacă lumea obișnuită cu tine cu skateri și teniși, te vor vedea brusc îmbrăcată classy cu niște tocuri înalte. Păstrează un echilibru și conturează-ți un stil propriu.

Image by Micah Gianneli & Jesse Maricic | http://micahgianneli.com