Sirurile de bratari. Ne placeau multe, pe toata incheietura; de plastic sau de metal, aurii sau colorate si mergeau atat la tinute casual, dar si la rochii. Inca se mai poarta, uneori…

UGG. Nu arata semne de demodare. De fapt, s-au produs modele mai noi ale ghetelor confortabile UGG. Desi nu este nimic sexi la ele, fetele cauta cu disperare sa isi ia noile modele de cizme, pentru  captuseala din blana de oaie care le mentin degetelele la caldura.

Imprimeurile pe posterior. Indiferent ca scria Juicy sau Pink, mereu se intorceau capetele dupa posterioarele noastre, desi eram imbracate in pantaloni de trening. Dar nu, a trecut trendul de mult!

Brandul. Conteaza si acum. Daca nu ai nici o geanta apartinand unui brand, fa bine si ia-ti una. Nu se demodeaza. Doar ca pretul inca ustura buzunarele.

Leggings – colantii. Trendurile, bune sau rele, intotdeauna se intorc. Multe se bat cap in cap cu ideea de colanti, dar nu trebuie sa uitam de ce confortabili sunt si ce bine pun in valoare silueta. Sunt on.

Blugii skinny, daca tot vorbeam de colantii care devin la fel de des folositi ca si pantalonii. Blugii skinny nu se demodeaza, sunt vii din `80 si inca se muleaza perfect…pe trendul actual.

Balerinii. Este trendul caruia iubitoarele de moda ii sunt datoare din 2001. Sunt cea mai buna alternativa la tocurile inalte, oferind confort si stil. Daca odata adidasii erau confortabili, acum suntem mai fericite.

Smokey eyes – machiajul acesta este greu de realizat, dar cei care reusesc stiu ca este o arta care cere mai multe nuante de fard. Multumim si filmului Twilight pentru noul trend, pentru ca putem fi frumoase si doar cu putin machiaj pe pleoape.