Vorbesti cu un tip la o petrecere: el pare ca flirteaza, tu nu esti asa sigura ca el te place. Ce faci? Barbatii isi ascund emotiile, asta trebuie sa o stii, de aceea nu sunt la fel de buni ca si femeile in a-si exprima sentimentele. Din fericire, insa, limbajul trupului iti va da explicatia.

Intra in contact cu tine. Daca sunteti in mijlocul unei conversatii si deodata, el iti da bretonul subtil din ochi, nu inseamna ca este grijuliu, ci ca arata interes. Cand un barbat este atras de o femeie, el se exprima prin atentia data hainelor ei si parului, atingandu-le. Lucrul acesta este instinctual – gandeste-te la animalele care se ingrijesc reciproc, cum sunt felinele. In acelasi timp, probabil cauta si scuza pentru a te atinge si de a intra in spatiul tau inim, pentru a vedea cat poate sa ajunga de aproape de tine. Dar fii atenta la mainile lui – daca intentiile lui sunt sincere, te va respecta si va evita zonele ca pieptul si talia.

Pare usor uimit. Oricat de cool ar incerca un tip sa ramana, cand este uimit si surprins, se va cunoaste pe fata lui. Fii atenta la ridicarea sprancenelor usor sau cand pare surprins in discutia cu tine. Este o reactie subconstienta. Ideea este ca ii place ceea ce vede si vrea sa te cunoasca mai bine.

Intoarce pieptul catre tine. Cand un barbat iti indreapta pectoralii in directia ta, inseamna ca esti in radarul sau. Motivele? Evolutia si egoul. precum si la masculii din randul animalelor, barbatii vor sa se impuna: „Oh, uita-te la mine, sunt important!”.

Se „apleaca” la nivelul tau. Cand sunteti antrenati intr-o convorbire, se va „apleca” din umeri la nivelul tau pentru a parea mai mic. Acest lucru este o metoda a barbatului de a parea mai aproape de o femeie, postura sa spune ca este la nivelul tau si trebuie sa va conectati. Pozitia relaxata mai spune ca e vulnerabil, dar se simte confortabil in prezenta ta.