Cantareata, compozitor, artist, producator, creator de parfum, nu e nimic din ce Christina Aguilera sa nu faca bine. Iar in ultimul timp, desi ocupata cu inregistrari si turnee, artista de 27 de ani este foarte activa in filantropie.

Faimoasa cantareata s-a gandit sa fie un fel de duh, ca in melodia sa „Genie in a Bottle”. Dar nu orice duh, ci unul care creeaza masini eco-friendly in numele unei actiuni caritabile, a unei licitatii, si a facut o treaba minunata!

Aguilera s-a pus pe treaba alaturi de reprezentantii Chrysler pentru a crea un vechicul eco-friendly, noua masina Eco Style, care imbina materiale reciclate in interior si un motor economic.

De asemenea, inserturile de culoare pentru scaune sunt naturale, pe baza de apa si vanilie, sau cactus si aplicatii de bambus plasate pe portiere si bord.

Christina Aguilera si-a plasat, bineinteles, amprenta personala pe unul dintre vehicule, sub semnatura  „Eco Style by Christina Aguilera”, masina care va fi licitata pentru a strange bani pentru populatia din Haiti.

Da, stim ca suna ciudat, oare cati oameni ar putea conduce o masina creata de un pop star?