O despartire este dureroasa, stiu. Dar partea cea mai grea vine dupa despartire, perioada in care incerci sa treci peste si sa cauti un inceput mai optimist. Multe fete raman blocate dupa o despartire si cauta scuze pentru a reintra in legatura cu fostii lor iubiti, ceea ce le aduce mai multa amaraciune. Si iata ce scuze asa-zis rationale au gasit ele pentru contactarea fostilor parteneri.

De ce nu putem fi prieteni? Asta suna dragut, dar in realitate, un fost iubit nu reprezinta un prieten adevarat, mai ales dupa despartire.

Trebuie sa am pe cineva aproape ca sprijin. Sprijinul poate fi dificil de obtinut, indiferent de cate conversatii duci in fiecare zi. Cel mai bun sprijin vine, insa, rezistand tentatiei de a vorbi cu el si mergand mai departe.

Trebuie sa ii mai spui un ultim lucru. Alta versiune a unei apropieri precum cea precedenta si alt motiv pentru a ramane in contact cu el, cand in realitate este o sansa data lui de a te mai rani o data. Nu e amuzant.

Vrei sa fii dispusa pentru impacare. Daca vrei sa te impaci cu el, este un sentiment normal. Daca incetezi sa te mai impaci cu el, relatia va fi cu siguranta alta. Este important sa iti acorzi destul timp fara sa va vorbiti, pentru a privi din afara relatia si de a afla ce simti cu adevarat.

Trebuie sa ii dau lucrurile inapoi. Fa-o rapid, in primelezile. Dupa aceea, nu te mai apropia personal de el.

Esti starnita sexual. Si exul tau stiu asta pentru ca va cunoasteti. Dar din nou, asta va prelungi dureea despartirii si te va tine prinsa in trecut. Termina si cauta alt mod de a te distra asa.

Umblati in aceleasi cercuri. Daca asta este adevarat, atunci nu vei reusi sa il eviti, dar nu inseamna ca trebuie sa ramaneti in legatura, dupa. Pastrati conversatiile politicoase si alungati sentimentele negative unul fata de altul. Bineinteles, usor de zis, greu de facut!