Citeste printre randuri cele mai importante lucruri pe care le spun baietii fara a se folosi de cuvinte!

Minte. Indiciul: se tot scarpina pe nas sau la urechi. Cand un tip se teme sa fie prins cu o minciuna, bataile inimii cresc si circulatia sangelui creste in zona nasului, a urechilor, a tamplelor, creand o senzatie de iritare. Miscarea ta: pentru a scoate adevarul de la el, pune-ti fata ta zambareata si prietenoasa. Apoi pune intrebari care par mai mult curioase, nu acuzatoare. Daca asculti destul timp, poate ca el se pierde in poveste si spune mai multe decat voia.

Are de marturisit ceva si nu-i de bine. indiciul: isi deseneaza buzele cu degetul. Cand un tip are de spus ceva care il apasa pe piept, gura i se tensioneaza si isi va presa buzele ca si cum nu se decide daca sa isi deschida gura si sa spuna vestile rele sau sa taca. Miscarea ta: o intrebare care pare sincera, il relaxeaza pe el si il va face sa se confeseze. Ceva de genul: „Pari suparat. E ceva ce vrei sa imi spui?” Indiferent de orice, mentine-ti aceeasi expresie a fetei, chiar daca te supara ce spune. Cea mai buna cale de a primi informatii de la un barbat este sa iti mentii expresia neutra in timp ce vorbeste pentru ca el sa nu-si schimbe povestea in functie de reactiile tale.

Ego-ul lui este ranit. Isi tine una dintre incheieturi. Poate parea ca isi ajusteaza ceasul, dar poate fi un semn ca se simte nesigur. E ca si cum se protejeaza, bratele sale sunt ca un scut al corpului. Miscarea ta: baietii adora sa se simta ca niste supereroi, asa ca atunci cand seful lui tipa la el sau il insulti tu fara sa vrei, increderea lui e zdruncinata. Cand sentimentele unui tip sunt ranite sau cand incearca sa rezolve o problema personala, se simte fara putere. Da-i putin timp sa fie singur pentru a gandi problema si pentru a isi recastiga controlul.

Are dubii in legatura cu relatia voastra. Indiciul: pare ca tine mereu ceva in mana. Evita intimitatea, de vreme ce se mentine ocupat. Miscarea ta: spune-i ca iti place ca sunteti asa de deschisi, dar ca simti ca e ceva ce nu iti spune. Daca te evita, spune-i ca poti sa te descurci cu orice ar fi. Asta il poate convinge ca nu te enervezi, o teama majora a barbatilor. Daca incepe sa vorbeasca, e minunat. Dar daca e indecis cu relatia, sugereaza-i sa stea singur pana se decide ce vrea.