Se pare ca zvonurile conform carora Britney Spears se desparte de Jason Trawick sunt false. Printesa pop este deocamdata in vacanta alaturi de barbatul ei, in Hawaii, si sincer, dupa fotografii, par complet relaxati si indragostiti!

Aparatele foto si camerele de filmat au prins cuplul de cate ori, iar Britney apare mai zambareata ca oricand, sarutandu-l pe Jason oricand are sansa, si tinandu-l de mana mereu. O sursa a spus revistei People ca Britney a fost foarte fericita sa mearga in vacanta alaturi de Jason.

Martorii prezenti acolo spun ca cei doi par cu adevarat indragostiti si fericiti si ca Britney Spears a zambit mai tot timpul de cand a ajuns in Maui, parand ca petrece un timp minunat alaturi de iubitul ei. Chiar si in ocean, ei continua sa se mangaie si sa se sarute. Brit arata fabulos in bikini, iar Jason este intr-o forma buna, de asemenea.

Cei doi baieti ai lui Britney au stat in California cu bunicii lor. Preston si Jayden s-au distrat pe plaja. Jamie si Lynne au parut foarte veseli sa petreaca timp cu baietii, si impreuna au construit castele de nisip si s-au jucat pe malul marii, spun unii martori. Baietii arata foarte fericiti si ei in Santa Barbara alaturi de bunicii lor, iar mama lor le-a promis ca si ei vor avea o vacanta de genul acesta.  Indiferent de ce i-a facut Jason lui Britney Spears, e foarte bine ca a readus-o la viata. Si ea este foarte ocupata, dar pare si fericita in pielea ei.

Se pare ca pe Twitter, insa, Lady Gaga a detronat-o pe Britney Spears din rolul de regina a twitterului dupa ce a ajuns la 5.7 milioane de fani. In schimb, intr-un top al celor mai sexi videoclipuri facut de un site strain de monden si barfe, video-ul „I`m a slave for you” al lui Britney si-a facut un loc de cinste!