Colecția Chiara Ferragni costume de baie1

Super popularul brand Chiara Ferragni, ne prezintă cea mai recentă colecție de costume de baie pentru vara 2014. Începând cu piese de costume de baie și terminand cu accesorii de plajă , cum ar fi genți de mână , această colecție are un cuvânt de spus în opțiunile pentru vara care vine.

Uimitoarea colecție Chiara Ferragni și Candela Novembre for Je M’en Fous pentru vara 2014 este disponibilă exclusiv la Jemenfous.it și Luisaviaroma.com este deja gata pentru completarea și accentuarea frumuseții tale pe plajă.

În acest sens, putem vorbi despre temele oceanice , fundalurile punctate , și imaginile pictate curios pe oglindă, completând efectul imaginilor , cum nimic altceva n-ar putea.

Vorbind despre piesele prezentate în colecție, putem începe cu modele cu detalii feminine, cu proporții uriașe de culori luminoase și combinații ale acestora. Ar trebui, în primul rând, să rețineți duo de roz și portocaliu , care reflectă starea de spirit a verii. O alta combinatie de bun este formată din verdele mentă și nuanțele de alb. Practic vine ca bandeaus fara bretele , aceste arată arata foarte eficace .

Mai mult , vorbind despre accesorii , am putea adăuga, de asemenea variantele confortabile de genți de dimensiuni medii, cu printuri sau alte modele, cum ar fi de inspirație etnică. Uriașele accesorii florale, uneori, arată uimitor și crează un aspect original și inedit.

Colecția Chiara Ferragni și Candela Novembre pentru Je M’en Fous în materie de costume de baie 2014 este disponibilă într-o varietate de costume de baie pentru toată lumea !

Colecția Chiara Ferragni costume de baie Colecția Chiara Ferragni costume de baie1 Colecția Chiara Ferragni costume de baie2 Colecția Chiara Ferragni costume de baie3 Colecția Chiara Ferragni costume de baie4 Colecția Chiara Ferragni costume de baie5