beneficii varza

Poate varza ajuta la pierderea in greutate ? Răspunsul simplu este da , dacă ați mâncat varză și numai varza te-ar putea ajuta să pierzi în greutate.

Nu există nici o îndoială! Varza în toate varietățile sale este o leguma care necesită mai multe calorii pentru a o digera decât este conținută în produsele alimentare , dar există și alte alimente care au aceeași capacitate și cele mai multe dintre ele sunt legumele verzi cu frunze , cum ar fi varza.

Alimente, cum ar fi acestea se spune ca au un glicemic scazut . Există un dezavantaj pentru pierderea în greutate, care poate fi realizată prin consumarea numai de alimente care au o valoare glicemică scăzută. De îndată ce mâncați ceva care are mai multe calorii, corpul tău le-ar păstra pentru orie eventualitate. Este un mecanism de apărare pentru supraviețuire , care a fost programat în sistemul nostru.

Doar prin consumul de varză, înainte de o masă puteți satisface pofta de mâncare prin eliminarea foametei pentru a face mai ușoară reducerea aportului de calorii din mesele tale, precum și pentru a obține fibre în dieta ta pentru îmbunătățirea tranzitului intestinal, care este ca și cum ai lovi doi iepuri dintr-o lovitură, pierderea în greutate și sănătatea ta.

Dieta cu varză acționează nu doar ca un program de pierdere în greutate, dar, în plus, este, de asemenea, menționată ca dezintoxicare și știți ce înseamnă asta.

Există mai multe modalități de a beneficia de consumul de varză și nu se limitează la fibre alimentare pentru a îmbunătați absorbția substantelor nutritive, promovează în același timp mișcări intestinale sănătoase , cum ar fi vitamina C, având un efect anti – îmbătrânire pe pielea ta.