2014_1

Acest lucru este pur și simplu divin ! Aici vine într-adevăr colecția Monique Lhuillier pentru rochii de mireasa 2014. Campania implică toată inocența și farmecul natural pe care o rochie de mireasa îl poate avea! Cu frumusețea australiană Codie Young, în rolul principal, această colecție este gata să facă orice fată o regină adevărată, cu o siluetă super drăguță, super feminină. În timp ce Tiina Laakkonen a creat aspectul elegant de neuitat , fotograful Daniel Jackson a avut grija să facă aceste fotografii influente, care au fost create în New York la Pier 59 Studios.

Monique Lhuillier Bridal 2014 Campaign3

Tehnicile super-sofisticate folosite pentru proiectarea acestor piese sunt cea mai bună garanție de a avea rezultate la fel de chic , mai ales în cazul unor astfel de minuni, cum ar fi rochiile de mireasa. Astfel, colecția de rochii de mireasă Monique Lhuillier 2014, începe să uimească, cu broderie delicată, siluete drepte, și transparente masiv în ornamentație cu mărgele. Acest lucru este urmat de detalii lucioase cel mai frecvent folosite ca margele , modele florale fermecătoare , și un decolteu drăguț. Următoarea opțiune propune o variantă mai sofisticată și elegantă, cu vălul subtil și lung într-un aspect dezordonat ciufulit pentru a se potrivi cu finisajele pufoase ale fustei.

Monique_Lhuillier_Bridal_rochii de mireasa2014

Formele sirenă sunt, de asemenea , în colecția de mireasa Monique Lhuillier 2014 , introducând o altă variație în această diversitate atrăgătoare, împodobită cu cele florale de obicei proiectate și margele. Elementele strălucitoare sofisticate sunt aplicate la aspectul următor , de asemenea , aspectul cel mai ciudat despre care este transparența pentru mâneci , uneori întreruptă din nou, cu unele detalii florale .

Monique Lhuillier Bridal 2014 Campaign4 Monique_Lhuillier_Bridal_rochii de mireasa Monique_Lhuillier_Bridal_rochii de mireasa1