rochii de mireasa iconice din istorie

Nunta, fără nici o îndoială, este una dintre cele mai importante ocazii pentru orice fată, și este vital pentru a alege cele mai bune rochii pentru acea zi, pentru a accentua frumusețea miresei și pentru a o face steaua zilei. Inspirația este, desigur, foarte importantă aici, și este, de asemenea, foarte interesant de a avea top 10 ale celor mai reprezentative rochii de mireasa ale istoriei observate la personalități bine-cunoscute din toate timpurile!

Audrey Hepburn

Fiind un fashion icon, rochia de mireasa a lui Audrey Hepburn este o realizare reală a ceea ce se numește o eleganță atemporală, cu detalii minime, desene și modele. Pentru prima nuntă cu James Hanson, ea a purtat o rochie super-drăguță Balmain. Pentru a doua nunta ei cu Mel Ferrer, în 1954, cu toate acestea, imaginea a fost cu totul diferită, în timp ce temele au fost aproape la fel. De data aceasta a fost o rochie Givenchy făcută din lână, cu o nuanță de piersică moale, de culoare roz, care a accentuat din nou aspectul ei umil și drăguț, cum nimic altceva nu ar putea.

Audrey_Hepburn_wedding_dresses

Jacqueline Kennedy

O altă rochie iconică este cea a lui Jacqueline Kennedy purtată atunci când s-a căsătorit cu John. F. Kennedy în 1953. Rochia a fost realizată de către Anna Lowe, și se spune că a fost nevoie de 50 de kilograme de fildeș mătase. Aceasta reprezintă o rochie de prințesa chic cu umerii goi și un design complet.

Jacqueline_Kennedy_wedding_dress

Grace Kelly

Următoarea rochie uimitoare în lista noastră este cea pe care Grace Kelly a purtat-o la nunta ei. Acesta a fost proiectată de Helen Rose, care a lucrat pentru MGM. Ea a făcut o piesă absolut uimitoare, creată din mătase delicată, modele de dantelă, și mule perle. Vălul spectaculos foarte a completat aspectul final.

Grace_Kelly_wedding_dress

Kate Middleton

Ea pur și simplu nu putea lipsi din lista noastră de top cu rochia de mireasa uimitoare purtată pentru nunta ei cu prințul William în 2011. Proiectată de Sarah Burton, designer de creatie Alexander McQueen, rochia lui Kate a arătat absolut uimitor.

Kate_Middleton_wedding_dress

Prințesa Diana

O altă personalitate adorabilă de la casa regală, Prințesa Diana este, fără îndoială, un alt simbol al feminității și farmecului feminin. Rochia purtată în ziua nunții ei a fost concepută de David și Elizabeth Emanuel, și a avut toate elementele elegante, care au fost la modă pentru acele vremuri, inclusiv acele mâneci adorabil lanternă, ​​un voal foarte lung, și o multe volane.

Princess_Diana_wedding_dress

Marilyn Monroe

Un alt simbol al frumuseții feminine eterice este imaginea lui Marylin Monroe, care are locul ei meritat în lista de rochii de mireasa cele mai iconice. Pentru prima căsătorie, ea a purtat o rochie absolut fermecătoare și simplă, cu modele de dantelă delicate și un decolteu rotunjit, terminat cu un voal simplu, dar chic.

Marilyn_Monroe_wedding_dress

Elisabeta a II-a

Superba și sofisticata rochie de mireasă a Reginei Elisabeta a rămas în istoria modei ca una dintre cele mai unice și exemplare, de frumusețe absolută și de necontestat. Norman Hartnell, care a proiectat rochia ei a găsit inspirația în Alegoria lui Botticelli de primăvară. Pentru proiectarea aceastei minuni, el a folosit proporții uriașe de broderii florale și 1000 de perle.

Elizabeth_II_wedding_dress

Gwen Stefani

Una dintre cele mai stereotipice, dar elegante rochii este a lui Gwen Stefani purtată la nunta ei, în 2002. Tehnica super-ombre creativă care a fost folosită de fostul designer Dior, John Galliano care introduce o tranziție rapidă de la roz dulce la alb pur, formând o lucrare deosebită, de artă.

Gwen_Stefani_wedding_dress

Charlene Wittstock

Doar un alt exemplu de lux este rochia de mireasa a lui Charlene Wittstock, proiectată de Armani Privé. Această superbă rochie este facută din 40.000 de cristale Swarovski, perle, 2.000 de fire acoperite cu platină și 30.000 de “pietre de aur”. Trena de 10 de metri este doar un alt detaliu de lux.

Katie Holmes

În cele din urmă, ultima opțiune pe lista noastră este rochia purtată de Katie Holmes pentru nunta ei cu Tom Cruise în 2006. Actrița a purtat o rochie Giorgio Armani, împodobită cu detalii foarte delicate și subtile, țesături fără greutate, și un voal incredibil de drăguț alungit.

Katie_Holmes_wedding_dress

Deci, aici au fost top 10 rochii de mireasa cele mai reprezentative din toate timpurile, care au fost și vor fi întotdeauna unele exemple de frumusețe atemporală și farmec eteric.