Reformation_No_Fuss_rochii de mireasa45

Nunțile sunt, într-adevăr, cele mai importante și romantice ocazii pentru orice doamnă și având aspectul ideal este pur și simplu obligatoriu. Ceea ce constituie, de fapt, componenta de bază al aspectului ideal este alegerea corectă a articolelor de îmbrăcăminte, și anume rochii de nuntă, create cu cele mai impresionante și noi modele posibile. Astfel, pentru a avea mai multe opțiuni pentru examinare, aici vom prezenta colecția Reformation No Fuss 2014 pentru rochii de mireasă, oferind modele superbe Camille Rowe și Karolina Babczynska.

Colecția prezintă, de asemenea, unele variante de rochii de domnișoară de onoare pentru atenția dumneavoastră.
Reformation_No_Fuss_rochii de mireasa 1
Începând cu rochii albe până podea, ați putea în primul rând să rețineți taieturile îndrăznețe ale acestora și modelele chic. Opțiunile eterice de voaluri cu tul și organza vin imediat după, finalizarea hainelor văzute anterior. Tăieturile îndrăznețe de pe partea din spate sunt următoarele accente impresionante și interesante folosite aici.

Reformation_No_Fuss_rochii de mireasa

Modelele florale ale colecției vin cu rochii de lungime până în podea, precum și monocrome inchise care constituie, de asemenea, un aspect atragator al colecției Reformation No Fuss pentru rochii mireasă 2014. Tăieturile pe spate, decolteul în formă de V, proporțiile chic cu detalii mici ajung la un nivel de perfecțiune. Prețurile accesibile și soluțiile cool de design formează o alternativă atrăgătoare pentru alegerile tale!

Reformation_No_Fuss_rochii de mireasa1

Reformation_No_Fuss_rochii de mireasa23