Violeta by Mango pentru primăvara-vara 2014_2

Mango prezintă sugestii creative și interesante fanilor săi, și de data aceasta uimește cu o colecție uimitoare pentru primăvara/vara 2014. Modelul superb Vicky Martín Berrocal prezintă imagini ultra-feminine și ademenitoare, care oferă alternative plus-size, cum ar fi rochii, topuri, pantaloni, și articole de îmbrăcăminte exterioară.

Lookbookul Violeta by Mango pentru primăvara/vara 2014 ne face să vorbim despre rochia roșie super-uimitoare și feminină, împodobită cu o parte superioară de tip T relaxat și forme generale-măgulitoare, potrivite cu niște sfori și accesorii metalice. Pentru opțiuni de îmbrăcăminte exterioară confortabile, linia sugerează, de asemenea, haine clasice, însoțite de detalii cum ar fi o centură fixată în jurul taliei. Combinația sportivă de jachetă din denim și pantaloni skinny albi merită, de asemenea, menționată în lista celor mai eficiente articole de îmbrăcăminte.

Perechile eterice de alb si negru sunt, de asemenea, incluse în colecția Violeta de Mango primăvară / vară 2014, venind ca duo de topuri albe, cum ar fi cămăși bărbătești și fund negru.

Violeta by Mango pentru primăvara-vara 2014_

Violeta by Mango pentru primăvara-vara 2014_2

Violeta by Mango pentru primăvara-vara 2014_3

Violeta by Mango pentru primăvara-vara 2014_4