Victoria Beckham a refuzat cererea lui Kim Kardashian de a-i crea rochia de mireasă

Când Victoria Beckham s-a oprit din a face muzică, ea s-a cufundat în lumea modei, și în cele din urma a devenit un designer de succes. Multe celebrități de la Hollywood au îmbrăcat deja rochiile ei, precum și alte personalități care ar dori să poarte haine create de fosta Spice Girl. Chiar și starul de reality show-uri,Kim Kardashian, și-a exprimat dorința ca Victoria Beckham să-i creeze rochia de mireasă, dar, din păcate, vedeta britanică a refuzat cererea.

O sursă a declarat pentru The Daily Star, că frumoasa Kim a fost foarte nerăbdătoare ca Victoria să-i proiecteze rochia de mireasă. Cu toate acestea, Victoria nu este genul care ar lăsa numele ei să fie asociat cu vedeta de reality show-uri. Ea este ocupată să proiecteze haine pentru nume de elită din industria de divertisment, precum și familia regală.

Printre unele dintre celebritățile de la Hollywood care au purtat rochii Victoria se numără Michelle Williams, Katherine Jenkins, și Eva Longoria, printre multe altele. Victoria a lansat prima colecție în anul 2009. La acea vreme, colecția Victoria a constat doar în rochii. În 2011, ea a început să introducă genți de mână, precum și paltoane. Ea a îmbrăcat, de asemenea, pe Gwyneth Patrow și Blake Lively în aparițiile lor pe covorul roșu. În același an, Victoria a fost numită Designerul Anului, bătând nume mari din industria modei, cum ar fi Tom Ford, Stella McCartney și Burberry.