sungi

Dacă doriți să faceți silueta să arate mai subțire sau dacă sunteți subponderali și urmăriți întotdeauna un aspect mai plin, există un truc foarte inteligent pentru a ne juca cu ținutele în acest sens. Toată lumea știe cât de mult alegerea unor haine înseamnă evidențierea sau ascunderea anumitor părți ale corpului nostru. Există diferite moduri de a face fiecare imperfecțiune să devenă un avantaj.

În plus față de combinația potrivită de haine care lucrează pentru acest scop, există, de asemenea, un alt punct care joacă un rol important în acest aspect. Este vorba de amprentele de pe haine; în acest caz, ne vom concentra pe dungi. Dungi vă pot ajuta într-adevăr în acest sens.

Dungile, sunt acele mijloace mai vechi și cel mai dificil de utilizat pentru ajustarea siluetei. Ei au fost întotdeauna la modă și vor avea cu siguranță o viață lungă în față. Singurul lucru care se schimbă sunt culorile dungilor și grosimea lor. Dungile sunt, într-adevăr, foarte simplu, clasice, și feminine, și se potrivesc aproape tuturor.

Dungile orizontale și verticale au tendințe diferite. Cele orizontale fac corpul mai subțire, astfel, arăți mai subțire, iar cele verticale extind corpul, adăugând câteva kilograme în plus.