fusta maxi

De-a lungul timpului , după câteva sezoane de fuste mini, ne-am dat seama că lungimea fustelor se schimbă în special în sezonul anului 2014, când atmosfera boemă a invadat aproape fiecare săptămână a modei. Inspirată de diverse accente hippie din anii ’60 la ’70, fie cu imprimeuri sau culori solide , tăiate sau drepte, fustele lungi par a fi din nou un  must-have pe care fiecare femeie.

Fiind discontinuă, incredibil de practică și confortabilă, fusta maxi, este super chic și măgulitoare, perfectă pentru aproape orice ocazie, în funcție de modelul său, detalii și stiluri, atât pe timpul zilei, asociată cu piese de bază și culori neutre, precum și pentru ținuta de noapte, purtată cu accesorii și bluze mai sofisticate și elegante. Cu alte cuvinte, aceste piese sunt un fel de variantă de frumusețe, feminitate, și stil practic.

Cum să alegeți o fustă maxi

Din moment ce fiecare femeie are diferite forme ale corpului, este important să se găsească fusta maxi care se va potrivi perfect formelor sale.

Dacă ești înaltă și vrei să arăți un pic mai scundă, alege o fustă maxi în două culori separate cu o linie orizontală. Puteți crea, de asemenea, o privire mai scurtă, prin completarea unei fuste maxi cu cu balerini, un bolero și un blazer.

fusta maxi

Pe de altă parte, femeile minione care se luptă să alungească siluetele, sunt sfătuite să potrivească fustele maxi cu decolteuri în formă de V , tocuri și topuri strâmte. De asemenea, încercați să stați departe de bibelouri și printuri, care au tendința de a vă face să arătați mai scunde.

mai

Fetele slabe pot încerca cele mai elegante modele de fuste maxi – cea plisată , în timp ce fetele grăsuțe nu ar trebui să îndrăznească să poarte acest stil. Mai mult decât atât, fetele grăsuțe ar trebui să evite, de asemenea, fustele maxi realizate din țesături puternice, deoarece astfel de fuste vă vor face să arătați mai mari și vor accentua zonele pe care le doriți ascunse.

maxii

Femeile cu sânii mari sau umeri largi sunt sfătuite să poarte fuste maxi cu fisuri mari , care vor echilibra perfect siluetele lor. Dacă doriți să puneți accentul pe abdomen , alegeți o fustă cu talie înaltă, care arată uimitor , cu pantofi cu toc. Pentru a obține acest efect , puteți , de asemenea, purta fusta maxi cu o centura lată.

fust
Pentru a crea iluzia de o silueta mai subțire în zonele coapselor și fund , puteți alege o fustă maxi în nuanțe mai închise. De asemenea, țineți cont de faptul că fustele maxi sunt cele mai bune opțiuni de stil pentru fetele cu picioarele imperfecte .

maxy