celulitaaaaaaaaaa

Vrei să scapi de celulita de pe picioare ? Aceste modificări inestetice ale pielii sunt dușmanul fiecărei femei. Factori cum ar fi stilul de viață , dezechilibrele hormonale , lipsa de exercitii fizice și diete nesănătoase se spune că sunt cauzele majore ale apariției celulitei.

Faptul este că 95% dintre femei suferă de celulită. Femeile slabe nu sunt o exceptie. O dieta adecvată și exerciții fizice sunt un mod sigur de a preveni și reduce celulita de pe picioare. Au existat chiar și cazuri când a fost eliminată în totalitate. Curățarea organismului de toxine nesănătoase poate îmbunătăți aspectul pielii.

În continuare sunt căteva remedii excelente de a lupta împotriva toxinelor dacă doriți să reduceți aspectul de celulită de pe picioare.

Afinele – au cea mai mare capacitate antioxidantă, dintre toate fructele proaspete. Neutralizează radicalii liberi care cauzează îmbătrânire în organism .

Cireșele – bogate în beta-caroten. Ele și-au câștigat o reputație de a fi unele dintre cele mai puternice anti-inflamatoare ale naturii.

Merele – sunt o sursă bogată de flavonoide și polifenoli , care sunt antioxidanți puternici.

Fenicul – facilitează absorbția corectă a alimentelor de substanțe nutritive din alimente. Este , de asemenea, un diuretic . Acesta crește cantitatea și frecvența de urinare, care ajuta organismul să scape de substanțe toxice.

Morcovi – pot reduce nivelul colesterolului și a tensiunii arteriale. Aceștia conțin cantități mari de beta-caroten, atunci când sunt consumați cruzi. Un antioxidant puternic , care poate preveni cancerul .

Exercițiile adecvate pot preveni sau reduce celulita de pe picioare. Dacă sunt făcute în mod regulat, s-ar putea să vedeți rezultate mai repede decât vă așteptați.