cum sa castigi in greutate

Vă întrebați cum să câștigați în greutate repede și în mod natural? Descoperiți cele mai sănătoase sfaturi de creștere în greutate, care includ sfaturi cu privire la alimentele bogate în calorii și exerciții fizice.

Creșterea în greutate într-un mod sănătos este ușoară dacă acordați atenție atât caloriilor cât și nutrienților. Fie că doriți să construiți masă musculară sau pur și simplu luptați cu genele slabe, aflați cum să câștigați în greutate rapid, fără nici un risc pentru sănătate.

Cum să câștigați în greutate în mod natural

Creșterea numărului zilnic de mese este primul pas în creșterea în greutate în mod natural. Asigurați-vă că evitați sucurile dietetice și beți mai puțină cafea și ceai, băuturi, care te pot face să te simți sătulă, dar fără multe calorii.

Fiecare masă trebuie să conțină proteine, grăsimi , amidon și legume. Dacă vă simțiți mai confortabil cu doar 3 mese pe zi, pur și simplu adăugați câteva gustări.

În cazul în care pofta de mâncare este scazută, cel mai bun lucru de făcut este să faceți mișcare. O plimbare sau câteva minute de exerciții ușoare pot stârni foamea și consumul de fructe, de asemenea, poate ajuta de multe ori în declanșarea poftei de mâncare.

Grăsimile sănătoase sunt un ingredient foarte important într-un regim alimentar conceput pentru a vă ajuta să câștige în greutate. Dacă aveți un nivel ridicat de colesterol , puteți mănca mai multe nuci, semințe și uleiuri naturale , cum ar fi uleiul de măsline , cu salate și brânzeturi .

Persoanele cu un nivel normal de LDL colesterol “rau” pot mânca , de asemenea, mai multă carne roșie și produse lactate oricând doriți să câștigați în greutate rapid. Condimente bogate în calorii, cum ar fi maioneza și sosuri pentru salate , de asemenea, sunt de ajutor.

Granola, nuci și fructe uscate pot fi adaugate la orice masă și ​​baruri cu proteine pot servi ca gustări, care contribuie la o dietă sănătoasă proiectată pentru a ajuta să câștigați în greutate în mod natural. Nu dați buzna în junk food și alimente prajite, consumul de alimente la grătar amestecate în uleiuri sănătoase pot avea același efect asupra creșterea în greutate , fără efecte secundare.

Carbohidrații din pâine și chifle pot ajuta , de asemenea, să caștigați în greutate , dar ar trebui să rămâneți în cea mai mare parte la pâine și paste cu cereale integrale și adăugați iaurt grecesc pentru o gustare ambalată cu proteine ​​sănătoase.

Sucurile bogate în calorii pot fi adăugate la dieta ta și asta nu înseamnă sifon. Caută sucuri de fructe cu un conținut natural de zahăr ridicat .