Sunt trei faze ale unei relatii: atractia, seductia si mentinerea/abandonarea.

Atractia implica flirtul si proiectarea unei imagini atractive. Ne jucam cu parul mai mult, ne folosim de contactul vizual pentru a ii atrage atentia sau pentru a parea misterioase si ii starnim cu felul nostru de a sta picior peste picior. Avem grija cat mai mult pentru a da tot ce e mai bun din noi, si asta e partea usoara.

Urmatorul stadiu este cand decidem sa luam lucrurile mai in serios, la nivelul sexual. Ne folosim de lenjeria sexi, de arome de ambianta, ne parfumam corpul cu esente provocatoare. De aici nu e mult pana la a-l face sa ajunga in pat cu noi rapid.

In final, este mentinerea sau abandonarea, o faza care ne baga in bucluc. Sunt multe greseli ale judecatii pe care le facem: nu ne mai ingrijim asa de mult de fizic la fel ca la inceput, nu ne mai aranjam, nu ne grabim sa luam bomboane mentolate inainte sa il sarutam. De asemenea, ne pierdem interesul pentru a face sport.

Cand incercam sa atragem dragostea vietii noastre, facem exercitii, mancam mai multe salate si suntem foarte incapatanate incat uitam sa mancam. La acest stadiu al relatiei, uitam de sala si ne regasim in pat, alaturi de un tort de ciocolata.

Uitam sa mentinem si misterul relatiei. Oare la inceput foloseai toaleta de fata cu el? NU, evident. Nu deveni prea confortabila cu el, pentru ca unele lucruri comode pot alunga romantismul.

Mai gresim cand il criticam, in loc sa ii admiram punctele forte. La inceput el era minunat si sigur si el ti-a zis asta. Dar cand a fost ultima oara cand i-ai facut un compliment, acum?

Sa gasesti un barbat si sa il seduci este partea usoara, in ciuda unor situatii ocazionale. Este munca atunci cand trebuie sa mentii seductia, flirtul, misterul si romanta pentru a-l pastra pe el la bord si pentru a evita sa renunte la relatie.