Seductia este o strategie subtila care are un scop bine precizat – de a ajunge in patul cuiva. Dorinta sexuala este puternica, uneori la fel ca pofta de mancare si ca pofta de aer. Seductia este drumul spre satisfactia sexuala. In timp ce scopul este sexul, sunt alte scopuri mai mici care trebuie ajunse pentru a-l face sa cedeze pe partenerul ales.

Eeste important sa alegi persoana potrivita pentru a seduce. Este vorba de instinct, de contactul vizual cu persoana care ne atrage si pe care o putem atrage. Odata ce ti-ai vazut „prada”, trebuie sa te gandesti daca timpul si situatia sunt potrivite pentru seducere. Daca persoana este cineva pe care il vezi regulat, timpul si locul gresit pot fi si mai incitante. Daca primesti feedback pozitiv, ideea ca cealalta persoana e interesata de tine si nu poti face nimic in privinta asta creste nivelul de excitare si de dorinta.

Dar cum stii ca e interesat? Cele mai bune indicii vin de la limbajul corporal. Semnele non-verbale sunt indicatori mai buni despre sentimentele unei persoane decat orice spune ea verbal. Persoanele cu o postura deschisa sunt mai valabile decat cele care stau cu bratele incrucisate. Ochii sunt cei mai importanti in seductie. Daca tipul iti intoarce privirea si mentine contactul vizual mai mult de 3 secunde, atunci sansele sunt sa il prinzi in mreje. Ai incredere in instincte, vei simti daca e interesat sau nu. Gesturile mici si tonul vocii ne vor spune multe despre ce simte persoana.

Flirteaza. Flirtul este folosit in doua feluri. Flirtam cu altii pentru a-i aminti partenerului ca inca trebuie sa fim surprinse de el, dar in seductie, inseamna sa mentinem cealalta persoana interesata si dorita. Cand sunt barbatii cuceritorii, sunt dependenti de semnalelele partenerelor pentru a se asigura ca sunt pe drumul cel bun. Jocul greu-de-avut nu e atractiv pentru barbati decat daca trimiti destule semnale care il asigura ca e doar un jos si ca esti interesata de el.

Odata ce ai facut contactul vizual cu el, conversatia se va folosi si de anumite idei despre cum ar trebui sa fie sexul, asa ca e important sa vreti aceleasi lucruri. Asta nu inseamna ca trebuie sa spui direct ca esti o dominatoare si iti place sa te joci cu frisca. Apropierea subtila este cea mai buna. De obicei barbatii sunt cei care pun intrebari pentru a vedea daca sunteti compatibili.

Acum ca vorbiti, sustine-i interesul. Doi oameni care se atrag fizic s-ar putea sa nu aiba chimia care sa ii mentina. Cauta semnele de acceptare sau respingere. Daca esti respinsa, nu-ti pierde timpul. Daca esti acceptata, este timpul sa treceti la lucruri mai serioase si unul dintre voi sa se predea. Probabilitatea este sa te predai tu, desi ai initiat seductia, pentru ca barbatul cu siguranta a preluat stafeta cumva, asa ca distrati-va!