marime sani

Credeti sau nu, cel puțin 80% dintre femei poarta sutienul de dimensiuni incorecte! Cele mai multe poarta un sutien prea mare în spate și prea mic în cupe. Deși dimensionarea poate varia ușor între branduri, toate urmează un sistem de măsurare de bază, pe care il puteți folosi pentru a măsura dimensiunea sutienului în confortul propriei case.

Folosirea unei marimi corecte a sutienului este foarte importanta, deoarece acest lucru înseamnă că jumătate din durerea de san ar putea fi evitata.. După cum subliniază Gates Francesc, autor al cărții “Miturile și legendele sutienului și manualul de utilizare “, în multe cazuri, durerile de piept, spate, cap, piele sunt cauzate de utilizarea unui element de fixare necorespunzător. Prin urmare, este important să se utilizeze modelul potrivit pentru fiecare morfologie.

Cum afli ce marime ai la sutien

Pasul1
Pasul cel mai important este sa stii exact ce marime porti la sutien. Ia un centimetru, stai dreapta si masoara circumferinta toracica imediat sub sani.

dimeniune

Pasul 2
Apoi masoara peste bust, in zona cea mai proeminenta. Calculeaza diferenta dintre valoarea celei de-a doua masuratori si de la prima si afli marimea cupei la sutien.

dimensiune bust

Ghideaza-te dupa urmatoarele diferente de valori

– Daca diferenta este de 1,5-2,5 cm, atunci porti cupa A
– Daca diferenta este de 2,5-6,5 cm, porti cupa B
– Daca diferenta este de 6,5-9 cm, ti se potriveste cupa C
– Daca diferenta este de 9-11,5 cm, atunci porti cupa D
– Daca diferenta este de 11,5-15 cm, porti cupa E