Este perfect normal sa vrei ceea ce altii au, acelasi principiu merge si in fashion. Cand ai parul cret, vrei parul drept si vice versa. Am dreptate? Normal! Esti plictisita de parul ondulat si vrei sa ai parul perfect neted? Sunt multe metode de a iti indrepta parul, iata cateva dintre ele.

  1. Mai intai, spala parul cu sampon si balsam pentru a absorbi caldura mai bine. In cazul in care iti indrepti des parul, trebuie sa folosesti balsam mai des, pentru a reduce efectele negative ale indreptarii lui cu presa de par.
  2. Poti opta pentru un balsam creat pentru indreptarea parului. Aplica-l pe par si piaptana cu o perie rotunda. Balsamul da luciu si stralucire parului, dar il si lasa matasos.
  3. Dupa ce l-ai pieptanat, separa parul in doua parti, apoi in suvite mai subtiri pe care le prinzi cu clame de par.
  4. Acum, foloseste uscatorul de par si peria pentru a il usca, pieptanandu-l cu peria, incet.
  5. Foloseste presa de indrepat parul si ia fiecare suvita pentru a o indrepta. Nu uita sa nu treci pe suvita mai mult de 2-3 ori cu presa, altfel risti sa il arzi.

Pe piata sunt multe produse de indreptat parul, de la creme si balsamuri, pana la prese si uscatoare de par specializate. Trebuie sa ai grija ce folosesti si cat folosesti, pentru ca majoritatea iti afecteaza parul.  Alege ceea ce ti se potriveste tie si invata sa ai grija si de parul tau, dar si de cum arata!