Care este stilul boem ? este usor, romantic, confortabil si natural. Aceste atribute principale pot fi vazute in hainele lor la moda, in decorarea unei case si chiar in accesorii.

Stilul Boho Chic este adoptat atunci cand o persoana este capabila sa isi asume riscuri atunci cand se imbraca, combinand hainele neasteptate cu miscarea si accesoriile minunate.

Stilul boho este , probabil , cel mai recunoscut astazi pentru a fi o sursa de inspiratie in aspectul care invadeaza festivalul Coachella . Acest amestec de stiluri intre hippie, grunge, country … Cu toate acestea, prin o persoana boema intelegem una care duce o viata neconventionala. De obicei, este asociat cu artisti care, in general, sunt cunoscatori ai multor culturi ca urmare a numeroaselor calatorii facute. Din acest motiv, exista cei care inteleg ca un adevarat aspect boho este unul alcatuit din imbracaminte din diferite natiuni, ca esenta stilului este tocmai aceea.

Esenta pe care o regasim in acest trend, sunt piese confortabile care gasesc perfectiune in bijuterii pline de magie. In mod normal, ne gandim la ocazii din timpul zilei pentru a purta acest spirit boem, cu toate acestea, pentru ocazii nocturne, pot fi adaptate si culori sobre si accesorii impunatoare. Rochii cu imprimeuri, curele din aur, cercei XL si imbracaminte usoara.

Dincolo de moda, aceasta tendinta se extinde la decor, muzica si un mediu specific. Va puteti imagina combinatii de culori, broderie, impletituri, franjuri si mai mult decat orice, un aspect relaxat, dar sofisticat.

Unele vedete care au reusit sa promoveze aceasta epoca a boho chic-ului au fost Margherita Missoni (mostenitoarea casei de moda Missoni), Sienna Miller (renumita actrita care a fost casatorita cu Jude Law), Tatiana Santo Domingo (iubita lui Andrea Casiraghi) si Gemeni Olsen (actrite si proprietari de marci), printre altele.

Look Bohemian Fashion

Trebuie sa transmiteti o imagine usoara si eleganta. Imbracaminte ampla si magulitoare, inspirata din epoca hippie . Tesaturile naturale, inul, sifonul, crosetatul si hainele de crosetat sunt, printre altele, cele mai utilizate materiale. Dantela usoara sugestiva, din matase sau bumbac, cu detalii etnice.

Rochii lungi vaporoase. De asemenea, scurte si lejere. In calitate de incaltaminte, trebuie sa ne gandim la sandale gladiator, sandale romane , platforme si alti pantofi din materiale naturale. Este important ca, desi este un stil relaxat, trebuie sa ne mentinem stilul si eleganta feminina.

Look Bohemian Beauty

In ceea ce priveste coafura boema , este destul de simpla. Parul desfacut este cel mai popular. Parul ondulat subtil, cu scopul de a obtine un efect la moda si natural. Panglica din par este de obicei foarte obisnuita in acest stil. De asemenea , tiare cu flori , coafuri si coroane florale inpar.

Pentru ten, vom alcatui cu pulberi auto-bronzante, ochii sunt greu evidentiati, iar buzele raman mate si usor roz. Scopul machiajului boho chic este sa iti pui in evidenta fata, dar cat se poate de naturala.

De ce BoHo-Chic?

Intr-o societate in care eticheta si formalitatea au fost norma in primii saizeci de ani ai secolului XX, diferite imbracaminte au exprimat acel sentiment de libertate pe care omul il tanjea in el insusi si ca numai nomazii boem din Europa Centrala traiau. in viata ta de zi cu zi. Un strigat pentru libertate pe care unii oameni din burghezia superioara au indraznit sa-l transmita prin modul lor necontractat (deocamdata) de a se imbraca.

Multi il vad pe fostul premier britanic Winston Churchill, cineva care detinea, fara indoiala, un suflet boem, unul dintre primii care s-a imbracat in forma. Inainte de el, inca de la sfarsitul secolului al XVIII-lea, un personaj fictiv pe care am putut sa-l apreciem in seriile si filmele recente precum Sherlock Holmes, a fost descris de creatorul sau ca un suflet boem al carui vesmant urla libertate (omul se plimba in haine. pretutindeni).