Colantii din piele apar in circuitul fashion de ceva timp. Pentru nu se stie ce motiv, au ramas un tren care apare si online, dar si pe strazi. Purtati cu accesoriile potrivite, topuri si incaltaminte, vei intoarce capetele altora, de admiratie, doar ca singurul sfat general valabil e sa nu te chinui PREA mult. Asigura-te ca pari casual si chic, nu ieftin.

Cum sa porti colantii de piele? Cu atentie. Nu le purta cu cizme pana la genunchi, vei parea prea incarcata si deloc classy. Poarta-i cu tocuri mai bine. Fii atenta la cum arata pe picioarele tale cand ii probezi. Nu ii cumpara daca nu sunt mulati, ei trebuie sa fie ficsi pe picior, nu sa faca cute. In timpul zilei, un tricou rock sau asemanator merge bine cu colantii, iar pentru o iesire in oras, alege ceva mai larg in partea de sus, un tricou tunica sau mai lung, mai structurat (tricourle XXl de exemplu) si accesorizeaza. Poti alege sa mergi si numai pe negru, dar atunci accesorizeaza cu o geanta rosie sau brose si bratari rosii.

Sfaturi : fara cizme lungi ; negrul este cel mai bun ; nu purta si altceva din piele ; cei stralucitori sunt frumosi, dar cei mati sunt mult mai glam ; balerini, cizme pana la glezna sau tocuri, atat ai voie !